Sziasztok olyan problémám van hogy már egy ideje próbálkozunk a babával.. nemrég elkezdtem szedni a femibiont illetve jobban odafigyelek magamra 22edikén volt pém most rengeteg fehér folyásom van és szúrkáló érzést érzek a hasamban vajon sikerülhet a baba? Kinek mi a tapasztalata?
2020. jan. 25. 16:33
1/9 anonim válasza:
Ilyenkor sajnos még biztos nem érzel semmit a babából. A beágyazódás is min. 5-7 nap. Sok sikert!
2020. jan. 25. 16:39
2/9 A kérdező kommentje:
Én viszont nem is arról beszéltem hogy érzek belőle valamit csak érdekel hogy volt e ilyen valakinek és kiváncsi vagyok a tapasztalataira
2020. jan. 25. 16:42
3/9 anonim válasza:
Ha sikerült is, akkor az embrió még a méhedben sincs, ugyanis oda csak a megtermékenyüléstől számított 5. napon érkezik meg. Onnan a beágyazódás kb. 1-2 nap múlva indul meg, ami napokig tart.
Nem véletlen, hogy a teszt is csak a menses körüli napokban mutat valamit, ha elindult a terhesség. Szóval amit tapasztalsz az semmit sem jelent; de ettől függetlenül előfordulhat, hogy sikerül.
2020. jan. 25. 17:08
4/9 anonim válasza:
#1 vagyok. Az "érzel" valamit, úgy értettem, hogy tapasztalsz bármi változást.
2020. jan. 25. 17:26
5/9 anonim válasza:
Lányok, minden hónapban szurkál kicsit, meg húzódik, stb., ezek normális ciklus esetén észlelhető dolgok, nem jelenti sajnos, hogy terhes vagy (ettől még lehetsz).
Hiába írja azt 5 válaszadó, hogy nekem is szurkált a hasam peteérés után 3 nappal és terhes lettem, mert ugyanúgy lehet az is, hogy nem szurkált és teherbeesett és az is, hogy szurkált és nem.
Majd ha már késik, akkor tesztelj, de ne pörögj ezen ennyire, nem tesz jót.
2020. jan. 25. 20:39
6/9 anonim válasza:
Menstruáció előtti időszakokban igaz nem mindig, de volt bő folyásom, alhasi szurkálás, aztán végül megjött. Menstruáció előtt, ami nekem mindig tünet volt az a mellfájdalom volt. Mikor én teherbe estem nekem a melleim ugyan úgy elkezdtek fájni, bő folyás, alhasi szurka nem volt, aztán vártam (csalódottan), hogy megjöjjön. Végül az elmaradt menstruáció napján, mikor megkellett volna jönnie, úgy görcsölt a hasam, mint mikor rendes vérzéssel együtt megjön első nap. Onnantól kezdve alhasi szurkálás/feszülés/megjön érzés volt illetve van, de mostmár ritkábban. Én menstruáció elmaradása után 6 nappal teszteltem, szerintem te is várj türelemmel. :)
2020. jan. 25. 23:43
7/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok most jelenleg ott járok hogy megvolt a peteérésem 22edikén ma annyira elkezdett fájni a derekam hogy nem bírok felkelni de a menstruációg még van majd 2hét hát nem tudom mi történik a mellem érzékeny de csak kisseb nyomásra csak reménykedni tudok
2020. jan. 26. 17:41
8/9 anonim válasza:
Teljesen hulye vagy, mint mindenki, aki nem érti meg, hogy ennyire korai terhességi tünetek NINCSENEK.
2020. jan. 26. 20:35
9/9 A kérdező kommentje:
Nah most lettem elegem ebből az oldalból már másodjára oltottatok le egyszer tiltottatok is tehát elmondom csak kíváncsi voltam hogy mennyire hallgatjátok meg a másikat esetleg tanácsot adtok e neki vagy csak poénból vagytok itt! A következő mikor megszületettem anyám meghalt apám nevelt alkoholista lett és eldobott intézetben voltam most pedig van egy párom 19 éves vagyok!!! Miért baj vagy már hülye ha valaki nem tud valamit és mástól kér segítséget? Lehet nektek volt ki adjon de nekem nem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!