Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek sikerült igy a baba?

Szerintetek sikerült igy a baba?

Figyelt kérdés

Január elején hagytam abba a fogamzásgátlót, múlt hét szombaton volt ovulációm, előtte tojásfehérje nyák, minden volt. Aznap este szexeltünk, de nem élvezett belém, csak majdnem, szóval, biztos h nagyon érezte. De a vége csak nem úgy sikerült.

Babát szeretnénk.

Így is sikerülhetett?

Köszönöm

2020. jan. 23. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Persze, van rá esély, de én így őszintén szólva nem nagyon reménykednék. Valakinek nagyon könnyen összejön, de még egy jól időzített, "teljes" aktussal is csak 20-30% az esély, ha mindkét fél teljesen egészséges. Azért sok sikert kívánok!
2020. jan. 23. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

Ha babát szeretnétek, akkor bentre kell a cucc. Lehet, hogy tart a dologtól, ne forogj így rá, mert kinyírhatod a lelkesedését.

Ebben inkább ne reménykedj, akkor nem ér csalódás.

Viszont tényleg, jó szándékkal mondom neked, hogy ne görcsölj így rá. Főleg ne lássa rajtad, hogy így megkattansz, mert az ellenkezőjét éred el vele nála.

2020. jan. 23. 12:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez úgy történt pontosan, h pózt akartam cserélni és megálltam, ő pont akkor élvezett volna el. Utána végül nem belém ment el.
2020. jan. 23. 12:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Az első terhességemnél elsőre sikerült a baba, de ott belém is élvezett.
2020. jan. 23. 12:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki gyereket akar, akkor be is veri.
2020. jan. 23. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!