Ha a nőgyógyászom szerint 6-7 nap múlva megjön a vérzésem, az akkor azt jelenti, hogy nem sikerült a baba ismét?
22-ik ciklusnapon vagyok.
Reméltem hogy ilyenkor még nem lehet megmondani a méhnyálkahártya állapotából, hogy nem sikerült.
Megnézi a véremben a Hcg-t is. De az arcán látszott, hogy nem nagyon van amit reménykedni.
Szerintetek?
Egyébként nem tudja megmondani... sőt, ha valali nem várt napja körül megy akkor meg olyan vastag a méhnyálkahártya, hogy vagy baba vagy mensi lesz belőle. Inkább az zavarta, hogy mit szeretnél ilyen korán, mellesleg, ha terhes is lennél/leszel, moat még a vérből sem nagyon kimutatható. 2-3 nap múlva már igen. Szóval egy dilis doki, aki még csak egyenes sem volt veled, hogy tisztázza, túl korán akarsz infót.
Simán lehet még terhességed ebben a ciklusban, esetleges beágyazódás még csak most kezd befejeződni. Még a jóisten se tudná megmondani mi lesz.
November végén kértem időpontot, és több mint másfél hónapra rá kaptam egyet.
Gondoltam elmegyek, mert mivel Closty kezelésem van, így nem árt ha megnézi, hogy mi a szitu.
Elmeséltem h egy hét múlva kell jöjjön a mensi elméletileg. Én tudtam h egy olyan időpontban megyek amikor semmit se lehet megállapítani. Vett kenetet, a méhnyakrák szűrés miatt stb.
De nem nyaggattam. Nem azért mentem, hogy 1 héttel a mensi előtt mondja meg, hogy terhes vagyok-e. Ne értsétek félre. Mivel hosszú a várólista így akkor kell menjek amikor lehetőségek van rá.
A kérdésem lényege az volt, hogy meg lehet ilyen korán állapítani, h megjön vagy nem?
De erre is kaptam választ.
Köszönöm amúgy mindenkinek aki válaszolt! 🙋♀️
Amúgy már több, mint 3 éve próbálkozunk a babával, úgyhogy lassacskán tudom, hogy könnyű a terhességi tesztre pisilni. Csak pozitívat nem könnyű tesztelni vele. 😉 De amúgy ezt a választ is hasznosnak ítéltem, annak ellenére, hogy elég irónikus volt.
Tehát, köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!