Kistesót szeretnénk Pénteken azaz 24-én kellene meg jöjjön de remélem nem fog. Reménykedhetek?
A peteérés hetén azaz 5-től védekezés nélkül voltunk együtt a férjemmel s azóta is védekezés nélkül megy. Ez idő alatt ittam cickafarok&Kamilla&körömvirág tea kombót.
A nyáron abbahagyva a gyógyszert ciklus naptárt vezettem.
Az utolsó két menstruációm 23 és 22 napis volt. 10 én volt peteéresem. Utanna való héten éreztem alhasi görcsöket de nem tartott sokáig.
Ma olyan fehér gyenge folyásom volt. Pénteken lenne a menstruációm napja. Ugyebár nekem mindig 2-3 nappal hamarabb jött mind ahogy a naptár jelezte igy van egy pici apró remény?
Tesztelni még nem akartam, gondoltam még várom a pénteket.
Időnként olyat is érzek minta szédülnék. Ménes közben is pld mert vagy hogy kicsit kilépek de utánna veszem csak észre :)))))
Az első terhességemet ennyire nem figyeltem mert az meglepett, nem vártuk :)
S most ez fura hogy a testem összes jeleit figyelem.
Én vagyok a 2 éves kisgyerekes anyuka.
:)
Gratulálok a 4 eveshez!
Lányomnal nekem se volt idom ezeket figyelni. De mostanában annyit figyeltem hogy már igyekszem nem foglalkozni vele..
Azért jól hangzik amiket mondasz és szurkolok nagyon meg a másik baba váronak is :)
Én ma reggel próbáltam de teljesen negatív.. szóval vagy nem vagyok terhes vagy nekem nem mutatja 1-2 nappal előtte. De én is olvastam hogy sokaknak már mutatta. Meglátjuk, de egy kis ideje úgy érzem lehet már ma megjön vagy legkésőbb holnap.
Viszont nagyon megy a drukk és várom a fejleményeket :) majd azért én is írok meg.
Fel a fejjel mindenkinek jön egy új hónap.
Én most böngésztem a világhálót. Málna levél és palastfű ami még nagyon jó és gyógynövény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!