Teherbe esetek?
Figyelt kérdés
Szombat éjjel együtt voltam párommal. Védekeztünk, de az aktus után nem találtuk sehol a gumit. A menzeszem ma jött meg. És a gumi is ma pottyant ki belőlem. De nem értem hogy eddig miért nem! Esemény utánit már buktam mert 72 óra már eltelt. Ovulációm majd csak két hét múlva lesz. Ezek után mi a teendő? Párom elműlt már 30, én közelítek hozzá, szóval nem tinik vagyunk.2020. jan. 21. 13:17
1/9 anonim 

válasza:

Közelítesz a 30-hoz, és ennek ellenére nem rohantál azonnal orvoshoz, amikor nem találtátok a gumit?! Nincs több eszed, mint egy tininek...
2/9 anonim 

válasza:

Nem leszel terhes, de nem ártana elmenni orvoshoz, ha valóban 3 napig benned rohadt a gumi.
3/9 anonim 

válasza:

Azt a kva és ezt ki is írod ide? Még jó hogy anonim ez az oldal....szombat óta rohadt benned a gumi te igénytelen....fúj micsoda gusztustalan nők élnek köztünk.
4/9 anonim 

válasza:

Én sem tudom elképzelni, hogy nem zavart, hogy benned van a gumi szombat óta. Én biztos mentem volna azonnal orvoshoz. Még az is előfordulhat, hogy terhes lettél.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy bennem maradt! Azt gondoltuk hogy lecsúszott róla mikor kivette. Kerestük de nem találtuk. Kerestem bennem is, de nem éreztem. Akkor lennék igénytelen ha tudtam volna hogy bennem van, mégsem vettem volna tudomást erről!
2020. jan. 21. 14:39
6/9 anonim 

válasza:

Szerintem hívd fel a dokid és kérdezd meg legalább nem e lesz ennek következménye. Pl fertőzés vagy valami.
7/9 anonim 

válasza:

De igénytelen vagy mert mondjuk el kellett volna menni orvoshoz. Biztos felszívódott nem? Hagyjuk már ezt a hülye dumát hogy "kerestük de nem találtuk".
8/9 anonim 

válasza:

Gondolom azt hitték hogy felszívódott, elnyelte a föld .
9/9 anonim 

válasza:

Utolsó te is okos vagy. :D Szerinted én arra gondoltam hogy felszívódott? Mennyi hülye van itt. Iróniát ismered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!