Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A párommal a decemberi hónap szinte minden napján lefeküdtem védekezés nélkül, bennem is ment el mindig.
Szeretnénk babát is, 2 nap múlva kell megjönnie.
Mennyi esély van rá hogy összejött?
Rendszertelen a menstruációm, minden össze vissza jön meg.. egyik hónapban 35 napos a ciklus utána már 45 és 47 naposak.
21/L
2020. jan. 20. 13:34
1/7 anonim válasza:
Előkapom a varázsgömböm és megmondom. Hóóóókuszpóóókusz, csiribi-csiribáááá....nem vagy az.
2/7 anonim válasza:
nekünk azt tanácsolta az orvos, hogy 3 naponta legyünk együtt bár én 5 napra emlékszem, de párom állítja , hogy hármat mondott..:D
na mindegy szóval a lényeg a lényeg, hogy ilyen értelemben ha napont csináltátok , akkor az inkább hátrányt jelent, mint előnyt.
3/7 anonim válasza:
Hát ha ennyire hosszúak a ciklusaid és rendszertelenek akkor nem valószínű. Inkább arra utal hogy valami gond lehet nálad, nőgyógyászati vagy endokrinológiai. (vagy persze sok más is lehet de ezek az elsők amit vizsgálnak)
4/7 anonim válasza:
Ugyan mond már meg melyik kisujjunkból szopjuk ki? Tesztről hallottál már? Na. Ha nem jön meg vegyél egyet és dobj rá egy pisit.
5/7 anonim válasza:
Mi a férjem mikor magyon rajtavoltunk és mindennap együttvoltunk akár többször is 10hónap volt mire teherbeestem. A másodiknál 2x voltunk együtt ovulációig mert elutazott. És terhes vagyok :)
6/7 anonim válasza:
Ha babát szeretnétek, szerintem előbb érdemes lenne egy endokrinológust és nőgyógyászt felkeresned, mert a rendszertelen ciklus nehezíti a dolgot. Most így senki nem fogja tudni neked megmondani, hogy mennyi esélyed van a terhességre. A sztenderd 20-30%-tól a nulláig (lehet hogy nincs is peteérésed).
7/7 anonim válasza:
Ez a ciklus nem jó, nincs benne szabályosság, valami problémád van. Gyakran ilyenkor peteérés sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!