Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez befolyásolja a...

Szerintetek ez befolyásolja a teherbeesés esélyét?

Figyelt kérdés

Kiderült hogy a páromnak visszér van a heréinél, ami ugye melegíti a spermákat, így nincs elegendö számú sperma (500ezer van neki csak, ami nagyon kevés, még abban az esetben is, ha megoperálnák a visszeret).

Viszont nagyon sokat ül wc-n, van hogy órákat, mert ott nyugodtan tud játszani a mobilján. Én gondoltam már arra is, hogy ez nem lehet befolyással?Mivel ugye a sok wc-n üléstöl az aranyér is kialakulhat. össze is vesztünk ezen, mondtam neki játszon az ebédlöben vagy akárhol máshol, de akkor sem, csak azért is a wc-n ül.

2020. jan. 13. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
De lehet, a wc pereme siman elnyomja az ereket. En pl tiz perc utan is zsibbadok, bar az ideg.
2020. jan. 13. 12:57
 2/4 anonim válasza:
100%
Vedd el a telefonját és rakd fel a szekrény tetejére. Viccet félretéve kérdezd meg elsőnek tőle, hogy ő is szeretne-e babát. Ha igen, akkor mondd neki, hogy rapid módon változtasson ezen a szokásán, mert így nem lesz babátok és ennek ő lesz az oka. Tudom kicsit kemény, de makacs pasikhoz keménynek kell lenni. Sok sikert. :)
2020. jan. 13. 13:05
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
A here visszér anatómiai okok (és gondolom hajlam, genetika) miatt alakul ki, mindegy, hogy ül vagy áll az ember. Az aranyér pedig nem magától az üléstől alakul ki, hanem az erőlködéstől, ha pl valakinek gyakran van székrekedése vagy hasonló problémái.
2020. jan. 13. 13:15
 4/4 anonim válasza:
0%
"Az előváladéktól is már teherbe lehet esni."... Elég lehet az az öccázezer is.
2020. jan. 13. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!