Lehet még pozitív?
Az első terhességemnél a nem várt előtti 3. napon full pozitív volt a tesztem. Ezen felbuzdulva, ma a nem várt előtti 3. napon teszteltem, full negatív lett. Van még esély?
Méhszájam magasan van és zárt, folyásom nincs, derekam fájt tegnap nagyon.
Reménykedhetek még szerintetek?

én is pont ma teszteltem, én is nemvárt előtt 3. napon, és semmi.
Hát én annyira már nem reménykedem, de hát majd kiderül.
Azért drukkolok neked is! :)

Én is mostanában nem várom. Múltkor 33 napra jött meg, most a 30. napon X-epillel teszteltem negatívot. (Ez lenne szülés utáni 3. mensim, még nem tudtam kiszámítani, hogy most mikor kéne, előtt 24-28 naposak voltak a ciklusaim.)
Neked drukkolok, hogy mégis babás legyél. :)

Szia! Ez lehet buta kérdés de hogy tudod megállapítani azt,hogy a méhszájad magasan van és zárt? Kérdésre kérdés :)
Köszi a választ
Utolsó, le fognak sokan hurrogni, de: Billings módszer. Középső ujjal finoman felnyúlsz, ha nem éred el magasan van. Ha kemény, mint a sarkad, akkor kemény/teljesen zárt. Ha puha és érzel egy kis nyílást, kb, mint a szád akkor fel van puhulva és nyitott. Nyilván, ezt ügyelve a higiéniára.
A nagykönyv szerint ha baba magasan van és zárt. Ha mensi lesz, könnyen elérhető.
Ki tudja igaz-e. :)

Igaz!
Én is 3 ciklust csináltam így végig "vizsgálva" magam. Sikeres hónapban el sem értem a méhszájat 🙂
Drukkolok!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!