Ma vagyok 10dpo-n szerintetek lehet még pozitív teszt?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel csináltam egy 25ös x-epilt de negativ lett szerintetek teszteljek még eggyet vagy már le csúsztam erröl a hónapról? 😔2020. jan. 10. 14:53
1/35 AkireM 

válasza:

Szia! A legrosszabb tesztet hasznaltad! Ez csak a kimaradt menti utan lesz pozi...
egy facelle tesztet hasznalj reggel az 10 es erzekenysegu, sokunknak kimutatta mar ilyenkor halvanyan ... ugyh van remeny :) irj majd mi lett
2/35 A kérdező kommentje:
Ohh köszii :) van is itthon egy olyanom.😊 nem is értem mert nem azt csinátam meg 😄
Holnap reggel meg csinálom.. írok mindenképp :)
2020. jan. 10. 15:11
3/35 anonim 

válasza:

Persze, tesztelj még! Ameddig nem jön meg, van esély a terhességre, ne keseredj ilyen hamar el! :)
4/35 anonim 

válasza:

10. dpon nekem a 10es teszt negatív volt, de tüneteim már voltak, másnap a 25ös teszt extrahalvány pozi lett, igazán könnyen fotózható halvány pozi nem várt napján lett. Érdemes várni. Kémiai terhességem is volt már, korai extrahalvány nem erősödő tesztek, kb 5 félét csináltam, majd megjött időre... Ezért nem lehet biztosra venni a mensi előtti pozikat.
5/35 A kérdező kommentje:
Nem bírtam ki most csináltam egy facellet de negativ 😭
2020. jan. 10. 20:16
6/35 anonim 

válasza:

Ne szomorkodj, ettől még lehetsz terhes, sokkal gyakoribb, hogy kimaradt mensi után 1-2 nappal lesz először pozi a teszt. De ugye sokan türelmetlenek és korán tesztelnek. Ne add fel, és ha most nem is sikerült, legközelebb próbáld megvárni a nem várt napját.
7/35 anonim 

válasza:

10 dpo még elég korai, úgyhogy lehetsz azért babás! Szurkolok! 🤞🏽
8/35 anonim 

válasza:

10. Dpo még nagyon korai tesztelésre, miért teszteltek ilyen korán? 7-10 nap eleve a beágyazódás, jóformán hcg még alig vagy egyáltalán nem kimutatható. Semmi értelme elpazarolni a teszteket, várd meg a napot amikor megkellene jönnie és ha nem jön tesztelj.
10/35 A kérdező kommentje:
Még nem
Ha kimarad majd akkor :)
Mindenképpen megírom mi lett 😄😄
2020. jan. 13. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!