Ma vagyok 10dpo-n szerintetek lehet még pozitív teszt?

Lányok, 10. dpo, tényleg? :O
Szórjátok a teszteket, nem azért, de ha csak minden 10. nő ellő egy-egy ciklus alatt 5 ,,csak kíváncsi voltam" teszteket, felfogjátok, hogy mennyi felesleges szemét ez? A vilég meg fuldokol a rengeteg szeméttől, de ez most nem lényeg, mert végül is pont most akartok egy újabb kis élőlényt a szeméthegy tetejére szülni... Tudom, végletes, de nem fogják fel máshogy sokan. :(
Miért nem lehet megvárni, hogy késsen?

*tesztet
*világ
Bocs, nem figyeltem oda eléggé, melléütöttem, mert felhúztam magam. :(

Én a baba projekt első ciklusában a 10.dpo-n csinaltam az első tesztet. Tudtam, hogy nem valószínű hogy kimutatja ha van is valami. De ha valaki nagyon vágyik egy babára és nem akar jönni, évek után sem esetleg, az nagyon kivancsi és csak erre tud gondolni minden percében. Az első sikertelen inszeminaciom után megfogadtam, hogy nem teszteltek a 12.dpo-ig. De már tudom hogy nem fogom kibírni. Valahogy így könnyebb izgulni nekem és nem megkattanni a varakozasba. Valamint ha napról napra negatív egy teszt, én jobban elfogadom hogy nem sikerült. Valahogy nem egyszerre omlik össze a reménykedés. Nekem könnyebb, de lehet csak azért mert természetes úton nem lehetek terhes.
És hogy a kérdésre is válaszoljak 😀 igen, lehet még pozitív a teszt. A 12. Napon egy predictor early, vagy facelle kimutatja már, mivel ezek érzékenyek.
Szurkolok nagyon hogy pozitívat tesztelj és éld át azt a boldog pillanatot amikor meglátod a teszten a második csíkot. 😊
Én is reménykedem minden tesztnél, és jól esik!

,,Tényleg a környezetszennyezés miatt írsz ide? Te nem szégyelled magad? Nézz körbe magad körül, hogy te vajon mit "pazarolsz"... Nyílván ebbe az 1 terhességi tesztbe fog belefulladni a Föld! Ne itt osszad az észt!"
Nem ebbe az egybe, de szted még hányat fog elbacarintani?
Még vagy hatot minimum, mert utána is meg kell ugye győződni róla, hogy a két csík erősödik-e (nem lesz-e esetleg belőle rögtön 3?) *fejfogós emoji
Egyébként azért tart itt a Föld, ahol mert a hozzád hasonló ,,ez az egy nem számít úgysem" mentalitású emberek cseszik szét. Csak úgy zárójelben, nagyokos. ;)

Remek.. Szerintem eltéveztetted a házszámot anyum. Mit ólálkodsz te teherbeesés problémákkal küzdött nők közelében a környezet védelmi kommenteddel??? Nagy az Isten állatkertje sajnos.. Nyitva maradt a kapu

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!