Terhesség vagy késés lenne?
31 es 32 napos ciklusaim után ez már a 36. napja a jelenlegi ciklusomnak. Óvszerrel védekezünk mindig, de van, hogy a szex előtt éppen csak behatol, de soha nem folytatjuk úgy, ez nem megszakítással szexelünk, hanem óvszerrel.
Tehát ez az 5.napja, hogy késik a menstruációm, a melleim néha duzzadtak, néha nem, hasamat egyáltalán nem értem, hogy fájna, folyásom sincs semmilyen szinte.
Elvégeztem tegnap 2 tesztet, amik negatívak lettek és m reggel is egyet, ami szinten negatív.
Közben persze stresszemék, a hónapon is elég stresszes volt, 1,5 hété kb. máshogyan is étkezem, de ez már sok.
Mit gondoltok, mi miatt lehet ez?
Ha stresszelsz akkor amiatt is késhet. Nekem most jött meg 2 hónap után mert annyira stresszes időszakon vagyok túl most. Én elmentem nőgyógyászhoz minden esetre de nem baba illetve eü.bajom sincs csak a sok stressz.
Javaslom menj inkább dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!