Minnie97 kérdése:
7 napja késik és negatív a teszt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valaki járt már így? Nov 5-9-ig volt az utolsó menszeszem és a hónapban együttvoltunk védekezés nélkül 12. 14. 19. 23. És 28.-án is. Most Dec 4.en kellett volna megjönnie, de semmi. Nem szokot csak max 1 napot késni. A dec 9.en negativ volt a reggeli teszt. Van még esély?2019. dec. 10. 23:34
1/3 anonim válasza:
5 nap késéssel negatív teszt után szerintem nem sok esély van. Hacsak nem volt nagyon vacak a teszt. Vegyél egy Rossmannos Facelle tesztet, az megmutatja mi van.
2/3 anonim válasza:
Rendszeres a ciklusod? Ha igen, akkor szerintem nem baba miatt kesik.
Nekem alig 3 het keses utan mutatott pozitivat, de pcos-om van es nem is vezettem naplot az egyuttletekrol :)
37 hkm
3/3 anonim válasza:
Ha rendszeres ciklusod van, akkor nincs baba, mert ennyi idő után már pozitív lenne a teszt.
Ha gyakran pl 3-ból egy ciklusod 35 napnál hosszabb, akkor lehet ez egy hosszabb ciklus, később volt ovud és akkor még lehet pozitív a teszt.
Szóval rendszertelen ciklus mellett még lehet reménykedni (rendszertelen az a ciklus amelyik 24 napnál rövidebb, vagy 38 napnál hosszabb, ha egyik ciklusod 28 másik 31 aztán 30 az rendszeres ciklusnak számít)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!