Ezek már tünetek?
Figyelt kérdés
Pár napja érzem hogy émelygek és hányingerem van szinte egész nap, evés előtt is és után is..meg is szédülök gyakran..csináltam egy tesztet és halvány pozi..ezek akkor már attól vannak, vagy csupán egy vírus és még nem lehet ilyenkor érezni?2020. jan. 7. 22:09
1/6 anonim 

válasza:

Ha halvány akkor még nem is biztos hogy terhesség lesz. Várj amíg a doki is bizonyítja szívhanggal hogy valóban terhes vagy. Majd utána tünetezgessél :)
2/6 anonim 

válasza:

Gratulálok a halvány tesztedhez :) sokféle nő van, van aki már pont az ilyen émelygésből sejti, hogy terhes. Én semmit nem éreztem, egyszer sem hánytam. Talán pici émelygés a legelején volt, de átsiklottam felette, utána nem is emlékszem, hogy lett volna.
3/6 anonim 

válasza:

#1-es szégyellje el magát! Hogy lehet így elvenni valaki örömét?! Igen, vannak buktatók, mert sok terhesség elmegy az elején, vagy nem fejlődik a petezsákban semmi, vagy nincs szívhang a 7.héten, stb. DE nem ezzel kell indulni!!!!
Igenis meg kell tenni mindent, hogy maradjon a baba. Neten elolvasni, mit nem szabad csinálni (pl. forró fürdő). Étkezésre érdemes figyelni, ki nem mutatott inzulinrezisztencia sok esetben felelős a vetélésekért. De nem így kell hozzáállni, hogy lehet nincs is ott semmi. Elindult, és haladni fog 9 hónapon át 🙏
4/6 anonim 

válasza:

Attól függ hány hetes vagy. Én a 6.-on kezdtem émelyegni, a 7.-en hányinger, a 8.-tól hánytam.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a mezesz késik úgyhogy az csak jó..és majd tesztelek pár nap múlva hogy erősödik e..
2020. jan. 7. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!