Megváltozott pms-nek tűnő tünetek lehetnek amiatt, mert esetleg babát várnék?
Figyelt kérdés
Soha nem éreztem egy héttel korábban, hogy feszülne a mellem, szúrkálna az alhasam, vagy bármi hasonló, most pedig igen.
Persze simán lehet, hogy csak meg fog jönni és most valamiért úgy döntött a szervezetem, hogy beújít, de azért kíváncsi vagyok, hogy ez a hirtelen változás lehet-e terhesség miatt.
2020. jan. 6. 20:17
1/6 anonim 

válasza:

Majd a teszt megmondja ha kimarad a vérzésed.
2/6 anonim 

válasza:

Lehet, hogy igen, de az is lehet, hogy nem. Lehetetlen megmondani.
3/6 anonim 

válasza:

Nekem változó volt mikor h volt kedve a testemnek reagálni. Volt amikor minden bajom volt már egy héttel a mensi előtt, de volt olyan is h csak azt vettem észre h megjött semmi tünet nélkül. Pms tünetek jönnek-mennek.
Egyébként amikor terhes lettem nem lettem figyelmes semmilyen másféle szokatlan tünetre csak az átlag pms-hez hasonlók, talán többet jártam pisilni, de néha az is előjött nálam mensi előtt😁
4/6 anonim 

válasza:

Ne elemezd magad. Tényleg. Nemvárt napján 10-es teszttel már tesztelhetsz, de ezek a tünetek nem egyértelműek. A női test sokmindenre képes, pláne, ha nagyon akarunk valamit...
5/6 A kérdező kommentje:
Megvárom a nem várt napját természetesen. Ami újdonság azóta, hogy ma észrevettem, hogy kicsit fura a szájízem. Olvastam, hogy többen fémes szájízre "panaszkodtak" ilyenkor, valami hasonló az enyém is, de nem tudnám 100%-ig megmondani. Nem is igazán foglalkoztam vele eddig, de kezd kicsit kellemetlen lenni és akaratlanul is eszembe jutott, hogy mi van, ha...
2020. jan. 8. 11:46
6/6 anonim 

válasza:

4-es vagyok. A fémes, acetonos szájíz sem jelent még önmagában semmit, nekem is volt, ha alacsonyabb volt az éhomi cukrom (én mindig mérem). Írj, ha csináltál tesztet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!