Beágyazódás utan nektek voltak tünetek? ( mellfeszules, görcsök , stb. )?
Sziasztok! Arra vagyok kíváncsi nektek voltak-e tünetek rögtön a beagyazodas utan? :) ha igen le írnátok? Tudom nincsen korai terhes tünet,mielőtt még valaki leszól. Nekem tegnap volt a beágyazódás napja (beültetés miatt van végig kísérve minden ezert tudom) és azóta érzek kisebb görcsöket
.
Szia! Remélem minden rendben lesz veled , mikor fogsz tesztelni ?
Én egy hete teszteltem pozitivat :) tobb terhességem is bolt mar eddig egyiknel se ereztem semmit... se cici fajas se semmi... a hasam mindig ugyanugy gorcsol szurkal az egesz ciklus alatt, viszont most olyan erosen gorcsolgettem azthittem hogy elkaptam vmi fertozest ... amikor mar 2-3 napja gorcsoltem teszteltem es pozi lett... az h a baba miatt volt a gorcs vagy tenyleg vmi baci feljebb kerult azt nem tudom, azota sem gorcsoltem csak a kis aprokat :) te erzel vmit?
Honnan tudod hogy tegnap ágyazódott be?
A tünetek ilyenkor megegyeznek a premens tünetekkel. Ha tudod hogy nincsenek kora terhes tünetek akkor ezt is tudod :)
Nekem a szokásos premens tüneteim voltak, csak nem jött meg a vérzésem.
Ciki nem ciki, én tudom.
Óvszerrel védekeztünk, elment a párom, követte, sehol a gumi, természetesen minden bennem, 2. Nap szurkalt a hasam alja. 14 nap múlva pozitív volt a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!