Vannak, akik most kezdtek új ciklust "baba projekt"-ben?
11-és vagyok ( az inszemes),
Nekem ma reggelre múlt el a petefeszkek fájdalma, tegnap a bal még szurkalt és feszített, gondolom a tuszőrepedés miatt visszamaradt folyadék miatt.
Ma elkezdett az alhasam szurkálni ( húgyhólyag és méh környéken ).
Nem hiszem, hogy máris beagyágyazódás lenne, mivel még csak a 4. dpo van.
Szurkolok 7es!!! Hátha nem jön meg!
És neked is #2-es! Sok sikert a picihez, reméljük szépen beagyazodik!! Hányat ültettek be?
Na mi újság lányok?
Én még csak ma vagyok a 6.dpo-n, nem akar telni az idő 😊 vasárnap teszteltek egyet🤗🤗
Én vagyok az, akinek lombikja volt.
Ma ellőttem egy tesztet, nagyon korán (5 nappal beültetés után, ami 10.DPO-nak felel meg); ilyen lett:
Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy ez még a tüszőrepesztő-e, vagy tényleg elindult valami. Semmiképpen sem élem bele magam semmibe, mert már 4x végződött nálam lombik kémiai terhességgel; legutóbb ennél sokkal erősebb tesztjeim voltak, mégsem sikerült.
De azt azért jó tudni, hogy nem reménytelen a helyzet.
Hát igen, egyértelműen látszik valami. Akkor ilyenkor elkezd megtapadni? Aztán ha nem tud akkor lesz csak kémiai?
Szurkolok h most 9honap várakozás legyen belole🤗🤗🤗
Én azért már halkan gratulálok! 🤞🤞
Bízom benne, hogy minden jól alakul.
Nekem du minimális barna folyásom volt, igazából csak WC-zesnel. Kicsit csalódott vagyok :(
#25 Én meg mostanra elkezdtem barnásan pecsételni. Múltkor is pont ilyenkor, és így szakadt meg, és lett kémiai terhesség. Nem hiszem el, hogy megint ez történik!
A reggeli tesztjeim még mutattak némi erősödést, de az egy dolog. Ha megszakadt, akkor még napokig mutatja a teszt.
Nem stresszelem magam; felesleges. Majd kiderül 1 hét múlva. Belefáradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!