Vannak, akik most kezdtek új ciklust "baba projekt"-ben?
10-es vagyok
Én ma vagyok 6. dpo-n, egyre jobban izgulok :) Sokkal könnyebb lenne az életem ha nem lennék így rápörögve. De hát nem tudok mit csinálni, ez van!
Szurkolok mindenkinek! :)
Kérdező! Neked hanyadik dpo van most?
Nekem tegnap megvolt az inszem😍🤗🤗
7. :)
De sajnos nincs túl sok remény, iszonyatosan fáj a medencém, mintha megakarna jönni. Terhességhez szerintem ez az érzés korai, szóval valószínű, hogy pár nappal hamarabb fog megjönni :/
Hm, hat sajnos nagyon sok mindentől függ mikor jön össze a baba. Ne bánkódj ha nem jött össze most, minden hónapban új esély van 😊 ha vissza gondolsz mikor még nem akartál babát, minden menses, minden hónap olyan gyorsan telt. Csak ilyenkor tűnik lassúnak.
Megjött azóta?
Többiek?
10es válaszoló? Te hogy vagy?
Nekem még csak a 3. Dpo van, sokat kell még aludni 😊 én a 10.en akarok elkezdeni tesztelni predictoral.
Ma jött egy nagyon erős érzésem, hogy mégis terhes lehetek. Állandóan égő érzés van a méhemben, plusz mint amikor megjön, görcsök. De csak pár másodpercig, percig.
Szerdán tesztelek. 😊
Ti hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!