Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Töltenétek fel olyan hőgörbéke...

Töltenétek fel olyan hőgörbéket, amelyek mellett teherbe estetek?

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban kezdtem el a hőgörbézni, még nem ismerem ki magam teljesen, tanulmányozom és jó lenne sikerhőgörbéket látni :)

2020. jan. 5. 17:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én 3 oldalon is vezettem, a tervezettbaba és a fertilityfriends a legpontosabb. A ciklus.hu mindig rossz helyre húzza az ovut.

Ez egy sikeres görbém 7 év után. Ebben a ciklusban volt nézve progeszteron ovu után egész alacsony 27 volt nem is reméltem, hogy terhes leszek. A görbém sem ment igazán fel. Kb a 10. dpo volt az amikor már gyanúskás volt, hogy nem maradt lent a hőm, mert onnantól mindig stagnált, vagy lentebb araszolt. Aznap ellőttem egy 10es utolsó tesztet, imádtam tesztelni, esküdni mertem volna. hogy valami mintha... de fotózni sem lehetett és pár perc után semmit nem láttam rajta, elk{nyveltem negatívnak. Másnap émelyegtem egész nap, meg ebéd után ültem és elszédültem, soha nem éreztem ilyen elszédülést, furi bolt, de hazafele a buszon furán mensi görcsöt éreztem, de nem egész hasban, meg derékban, hanem csak köldök alatt tenyérnyi helyen kb méh környékén, itt már erősen bennem volt a tesztelnem kell és kész érzés, hazafelé gyorsan vettem is. 25ös teszten halványan ott volt, két teszten is... kezdtem örülni, minden nap teszteltem, de látványosbb csak 15. napon a nem várt napján lett, ekkor vérvételre is rohantam reggel progit is nézetni, mert másnapra volt időpontom endokrinológushoz kontrollra (IR + pajzsmirigy) gondoltam eredménnyel megyek, kaphatok progipótlást, ha indokolt. Magán vérvétel aznapi eredmény. Jól időzített a kis csodánk, azt meg kell hagyni :) Az érdekesség, hogy abban a ciklusban akartam utoljára mérni, aztán csak koncentrálni, hogy az IR gond javuljon, mert a doki azt mondta fél év türelem legyen, addigra hat a gyógyszer meg a diéta. 3. honapban sikerrel jártunk, ahogy elkezdődött az IR kezelése. Így volt szerencsém a ho a 3 hónapoa kontrollra terhessen mehettem :)

Örülök azért, hogy szépen vezetett görbén megvan mint emlék :D, de már nagyon untam a méregetést xD

Bocsánat, hogy hosszú lett, de így kerek a dolog, kívánok neked is sikeres szép görbét, de leginkább kevesebb várakozást a picire :)

[link]

[link]

[link]

2020. jan. 5. 19:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2020. jan. 8. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!