Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Daganat mellett teherbe tudok...

Daganat mellett teherbe tudok esni?

Figyelt kérdés
Nem rég meg tudtam hogy közel 7cm-es jobb oldali petefészek daganatom van amin van egy 3cm-es szövet is bal oldali petefészkem meg tele van tüszővel. Szerintetek ez mellett ugyan úgy terhes lehetek vagy nem. Vagy ha ezt mütétel el lesz távolitva de nem tudom mennyi esély van rá hogy teherbe eshetek. Volt már valaki ugyan ebbe a helyzetbe.
2019. dec. 17. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolnám, hogy ilyen állapotban teherbe kéne esned.
2019. dec. 17. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
A daganat gondolom nem rosszindulatú ha terhességet tervezel. Orvos tud neked infót adni, de ha valami jóindulatú kinövés, akkor gyógyulás után akár egy petefészekkel is simán lehet babád.
2019. dec. 17. 18:34
 3/5 anonim ***** válasza:
86%

Ezt általánosságban nem lehet megmondani, minden eset egyedi.

De mielött a daganat témát nem gyógyítják meg, semmi esetre sem felelös´egteljes ötlet gyereket vállalni.

Viszont az orvossal beszélhetsz arról, hogy szeretnél gyereket, ha a kezelés után meddö lennél, akkor elötte általában van lehetöség petesejtek levételére és fagyasztására - utána pedig lombikmódszerrel beültetésre a gyógyulás után.

De mindenképpen az orvosodat kérdezd meg, töle kérj infókat, mert csak ö tud megbízható választ adni.

2019. dec. 17. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:
97%

Orvos! Egyrészt az sem derül ki, hogy milyen daganatról van szó, még ha jóindulatú is, simán termelhet egy valag hormont, másrészt a sok tüsző sem egészséges hormonháztartásra utal. Először rendbe kéne téged tenni, utána biztos van megoldás a babára.

Természetesen ettől még védekezni kell hatékonyan! (Olyan frankók az itteni "a 'zorvos aszondta soha nem lehet gyerekem", de harmadik hónapban már hasas nőket...)

2019. dec. 17. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
94%
Milyen típusú daganatod van? Jó/rosszindulatú? Én átestem ezen, ha gondolod megpróbálhatok segíteni.
2019. dec. 17. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!