Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeesési tanácsok mit...

Teherbeesési tanácsok mit szedjek?

Figyelt kérdés
Tudnátok nekem tippeket adni milyen vitamint érdemes szedni ahoz hogy hozzá segitsen teherheséghez(sexelek) bármi más tanácsot szívesen fogadok 1 éve probálkozunk tesón de eddig semmi.
2020. jan. 4. 08:14
 1/10 A kérdező kommentje:
*terhességhez*
2020. jan. 4. 08:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézesd meg laborba a D vitamint.Illetve menj el egy endokrinológushoz.

35 év felett fél év sikertelenség után,30 alatt pedig 1 év után érdemes megnézetni magatokat, hogy minden oké e.Nem vesztesz semmit, ha megnézik a hormonjaid stb.

2020. jan. 4. 08:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Inozitol+folsav ital, multivitamin vagy terhesvitamin, stresszmentes életmód, kiadós alvások rendszeresen, koffein fogyasztás csökkentése, sportolj valamit amit szeretsz. Párod is szedjen vitamint. És ha 1 éve próbálkoztok,akkor már elmehetsz kivizsgálásra is.
2020. jan. 4. 08:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm elmegyek akkor egy kivizsgálásra :)
2020. jan. 4. 08:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is egy teljes kivizsgálást ajánlok. De szedhetsz nyugodtan multivitamint, avval nem árthatsz, sőt felturbózod a szervezetedet.
2020. jan. 4. 09:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

szoptatsz még???

az is lehet akadálya a terhességnek

én addig nem lettem terhes amíg le nem tette a nagyobb a cicit, a köv hónapban össze is jött a gyerek :)

amúgy folsav, mozgás egészséges ételek sok folyadék

2020. jan. 4. 09:45
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek

Nem szoptatok 4 éves kislányom van

Még 1%esély van bennem hogy 3 nap múlva talán nem jőn meg :)

2020. jan. 4. 12:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Inofolic neked, folandrol a párodnak + D-vitamin
2020. jan. 4. 16:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget :)
2020. jan. 4. 19:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Olyan kérdésem lenne még hogy ma volt olyan erős nyilalás a mind a 2 petefészkembe hogy alig birtam meg mozdulni 1 percen belül el is múlt nem élem bele magam semmibe mert 1 év allat ért már csalodás bőven de jelenthet valami be valom eddig nem tapasztaltam ilyet tudom hogy mensi is lehet és számolok rá valami szinten hogy ne csalodjak de kiváncsi lennék a ti véleményetekre köszönöm szépen a kedves válaszokat előre is :)
2020. jan. 4. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!