Nagyon szeretnék babát, egy bő fél éve, járok kezelésekre, de sajnos eddig nem jött. Körülöttem mindenki (és tényleg) terhes lett az elmúlt egy hónapban, úgy hogy nem is tervezték. Tanácsok?
Kis lelki támogatásra lenne szükségem. Ti mit szoktatok csinálni ha veszítetek a reményből?
Úgy érzem már nem bírom.
Kérlek aki azt akarja mondani,hogy engedjem el, majd jönni fog , az gondolja végig,hogy ezt csak mondani könnyű...
Ilyenkor kell új hobbit találni. bármit, ami segít lefoglalni a gondolataidat.
megértem az érzéseidet, mi az elsőre 2 és fél évig, a másodikra pedig 4 évig vártunk. (közben tényleg mindenki terhes lett, köztük a legjobb barátnőm is, aki aztán az abortuszt választotta). én a családban, barátoknál lévő gyerekekkel foglaltam addig le magam, babysitterkedtem .
és biztos utálni fogsz ezért a mondatért, de tényleg mindkétszer akkor sikerült, amikor már feladtam. de tudom, hogy odaáig nem egy nap alatt lehet eljutni.
Fél év egyrészt még semmi. Másrészt nem csak mondani könnyű, sok esetben tényleg ez a megoldás. Hülye példa, de kicsit olyan ez, mint valami számítógépes vagy telefonos játék. Ha tudod, h mindjárt tekordot döntesz és már csak pár pont kell hozzá, tuti elrontod, mert annyira csak azon kattogsz, hogy a legegyszerűbb lépéseknél összegabalyodnak az ujjaid. Ha meg csak unatkozol és azért játszol, bem is figyeled a pontokat, lazán megdöntöd a rekordodat.
Élvezd a férjedet. Hogy nem kell fogamzásgátlással foglalkozni, csak amikor és ahányszor megkívánjátok egymást, egymásnak esni és szeretkezni egy jót. Töltsetek sok időt kettesben, szervezzetek olyan programokat, amiket gyerekkel nem tudtok majd kivitelezni. Jönni fog az a baba, ha itt lesz az ideje.
Szia!
Milyen kezelésre jársz?
Mert azt nem írtad!
Köszönöm a kommenteket. 😍
Nekem injekciózni kell magam gonal-fel , úgyhogy ha csak azt nem hagyom abba, nem fogom tudni elterelni a figyelmemet, mert azt ugye mindig kell.
A kezelések alatt pedig ezt értettem,hogy már szedtem clostilbegytet is , most injekció .
Azt hiszem ezt a hónapot még végigcsinálom, de utána egy kicsit pihenek, meg a szervezetem is.
😊
Ezek mind ki lettek vizsgálva stimulálás előtt.
Pcosem van, de se ir se pm alulműködés nincs. Több szakemberrel nézettem meg. Véralvadási zavarom van, úgyhogy ha sikerül a baba akkor rögtön vérhigító kell.
Nekem előbb a pco derült ki.Azt az ir .
4 orvosnál voltam.2 azt mondta nincs ir a másik 2 meg,hogy csak van.
Aztán az is kiderült,hogy pm betegségem van.Mi meddőséggel küzdöttünk. 6 évig csináltuk.Át tudom érezni a kudarcot de nagyon nehéz elengedni ha valaki akar gyereket.
3-as voltam.
Bocs
Csak azt tudom mondani, hogy próbálj picit lazítani. Egyik kolléganőm már számos sikertelen lombikon volt túl, amikor úgy döntöttek már nem próbálkoznak tovább, a következő hónapban természetes úton összejött a baba.
Szóval nem elkeseredni, jönni fog ő! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!