Nagyon szeretnék babát, egy bő fél éve, járok kezelésekre, de sajnos eddig nem jött. Körülöttem mindenki (és tényleg) terhes lett az elmúlt egy hónapban, úgy hogy nem is tervezték. Tanácsok?
Kis lelki támogatásra lenne szükségem. Ti mit szoktatok csinálni ha veszítetek a reményből?
Úgy érzem már nem bírom.
Kérlek aki azt akarja mondani,hogy engedjem el, majd jönni fog , az gondolja végig,hogy ezt csak mondani könnyű...
Köszi a tippeket!
Felkeresek egy endokrinológust akkor, és anbahagyom ezt a stimulálás dolgot egyelőre.
A diéta és a mozgás alapból az életem része , persze okom nagyon eddig nem volt rá, csak szeretem.
23 éves vagyok, 171 cm és 59 kg. 😁
23 évesen bőven van időd próbálkozni még lombikkal vagy bármivel, ha 5 év múlva se jön össze ne adj isten.
A diéta az nem a kalória számlálós, hanem a szénhidrátra kell odafigyelni, hogy mikor eszel lassú vagy gyors felszívódásút. Cukrot, fehér lisztet, keményítőt kerülni! Csak teljeskiőrlésű dolgok. Gyümölcscukor és tejcukor is tabu - tejtermék mehet.
Mozgásból heti 4x1 óra magasabb pulzussal, de még ne anaerob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!