Lehet terhes vagyok? Honan tudom hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Szóval nem tudom hogy terhes vagyok.Nem tudok terhességi tesztet venni!
Kiskorú vagyok nem akarok gyereket!Szüleim meg ölnének szószerint! Úgyhogy kezdődött hogy el kezdett fájni a hasam, és minden meg próbáltam.De nem múlik egy hete. Nem tudom mit csináljak..😓 Nem menstruálók még még nem jött meg soha..innen se tudom.Nem is biztos mert alsó nem volt rajtunk.Kérlek ne bántsatok ezért inkább segítsetek!!Hibáztak minden ember hibázik!
2020. jan. 3. 22:19
11/11 anonim 

válasza:

Tízes, rosszul tudod. A legeslegelső menstruációt is megelőzi a peteérés. Hiszen a menstruáció alatt a ciklus során épült méhnyálkahártya és a kilökődött, nem megtermékenyített petesejt távozik.
Az, hogy valaki nem menstruál, nem jelenti azt, hogy nem eshet teherbe élete első ciklusa során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!