Lehet terhes vagyok? Honan tudom hogy terhes vagyok?
Szóval nem tudom hogy terhes vagyok.Nem tudok terhességi tesztet venni!
Kiskorú vagyok nem akarok gyereket!Szüleim meg ölnének szószerint! Úgyhogy kezdődött hogy el kezdett fájni a hasam, és minden meg próbáltam.De nem múlik egy hete. Nem tudom mit csináljak..😓 Nem menstruálók még még nem jött meg soha..innen se tudom.Nem is biztos mert alsó nem volt rajtunk.Kérlek ne bántsatok ezért inkább segítsetek!!Hibáztak minden ember hibázik!

Szia!
Nézd. Ezek alapján nem tudjuk 100%-ra ezt megmondani, DE mindenképp szeretned kell egy terhességi tesztet.
Pl. a DM-nem ez a legolcsóbb: [link]
HA még nincs menzeszed sem, elképzelhető, hogy nem lettél terhes, viszont ez még nem is zárja ezt ki!
A terhesség tünetei nemcsak hasfájás, hanem lehet:

Ha még soha nem menstruáltál, akkor azért is fájhat a hasad, mert most akar először megjönni.
Én hetekig görcsöltem az első menzeszem előtt...
De anyukádnak mond el mi történt,szerintem örülni fog annak, hogy megbíztál benne.
Persze a helyzettől nem lesz boldog...

Először is, ne pánikolj, az nem segít. Terhességi tesztet tudsz venni bármelyik rossmannban, dmben, Müllerben, nem korhoz kötött. A teherbeeséshez az kell, hogy a barátod benned menjen el, védekezés nélkül.
Jó tanács a jövőre nézve: az első menstruációt is megelőzi a peteérés. Így, ha nem akarsz teherbe esni, mindig használjatok gumit, óvatosan, hogy nehogy kiszakadjon. Tartsd észben, és csak okosan!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!