Terhes vagyok? Segitseg
Baratommal nem vedekeztunk de nem elvezett belem. 4 napja kellett volna megjonnie, meg mindig nem jott meg. Nem szokott kesni a menstruaciom csak elobb szokott megjonni. Nagyon fajnak a melleim mar 3 napja. Hanyinger erzetem is van neha. Tobbet eszem, kivanok dolgokat pl ma csiposet. Aggodom hogy terhes vagyok. Meg megjohet, ugy tudom hogy 7 nap utan erdemes tesztet csinalni.
19/L
Már ma vagy holnap reggel csinálhatsz tesztet. A kimaradt menstruáció első napján már jó eredményt adnak a mai tesztek, nem kell egy hetet várni.
Amúgy gratulálok!
Én abban a korban vagyok hogy elfogadnám ha gyerekem lenne és talán örülnék is neki. Annak is ha a csajom 19 lenne. Ha pedig a 19 éves terhes csajomat kéne tologatni na az lenne ám csak a nagyon jó élet. :D
Ha ti nem így vagytok vele, akkor próbáljátok feldolgozni! Nem olyan rossz az. Később rájössz hogy a legjobb döntés volt megtartani. Bár ha a barátod egy tróger akkor lehet némi ellenérzésed a dologgal...
Amúgy ha nem élvezett beléd akkor nagyon nagyon minimális az esélye hogy teherbe esel. Viszont ha ez a minimális esély bejön akkor az a gyerek nagyon nagyon akar valamit ezen a világon. :)
37F
Hát, talán ez volt a legjobb megoldás.
De legközelebb azért ne hagyd, hogy idáig menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!