Lehet, hogy a teszt nem jó és téves halvány pozitív eredményt adjon?
Figyelt kérdés
2008. nov. 19. 08:13
61/88 A kérdező kommentje:
Az enyém 25 ös volt azt hiszem!Hát nem tudom!Te mit gondolnál?Az olyan halvány is pozitív?
2008. nov. 19. 17:25
62/88 anonim válasza:
de most mennem kell,mert viszem a fiam fociedzésre.Reggelig kitartás!!!!!!Amikor tudsz vmit írd meg,és amint tudok jövök megnézem az eredményt!!!
Szia!
További szép estét!!
64/88 A kérdező kommentje:
Köszönöm!szia!Nektek is!
2008. nov. 19. 17:26
65/88 anonim válasza:
itt is nézz szét,ezek nagyon jó képek :))
66/88 anonim válasza:
találsz a bal felső sarokban egy olyan oszlopot hogy a ciklusod:ott katt rá a hcg és terhességi tesztekre
67/88 anonim válasza:
ha megvan ott látni fogsz különböző th teszteket.Van egy olyan oszlop ami a Winnirixi-Shop-Tests...na azok közül az én múlt heti első tesztem kb az ES+13-ra hasonlít.
68/88 anonim válasza:
Na most már tényleg mentem,ha van vmi majd pötyögj!!
Szia!
69/88 A kérdező kommentje:
Az enyém a 11-re!
2008. nov. 19. 17:34
70/88 anonim válasza:
Jó reggelt!
Benéztem még iskola előtt,hátha már tudsz vmit.De látom még semmi....na majd ha lesz időm,akkor bekukkolok.
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!