Lehet, hogy a teszt nem jó és téves halvány pozitív eredményt adjon?
Figyelt kérdés
2008. nov. 19. 08:13
41/88 anonim válasza:
Tahát akkor a mai is pozití csak halványan? Meg a tegnapi is az ? Mert akkor ez már két pozitív teszt! Akkor is ha halvány! Csinéld meg azt a másikat reggel!!!
SOK SIKERT!!!
42/88 A kérdező kommentje:
Szia Napsugár!Semmi jó!Nem jött meg!A hőm még mindig magas!Csak nem tudom mit gondoljak!?
2008. nov. 19. 16:37
43/88 A kérdező kommentje:
A tegnapi volt halvány pozitív, a mai negatív!
2008. nov. 19. 16:38
44/88 anonim válasza:
Szia!
A remény hal meg utoljára......a reggeli mindenképp mérvadó lesz.Azt sajnálom,hogy nem lehet ide feltölteni képet,mert akkor szívesen megnézném azt a halvány pozitív tesztet,és belinkelném az én halványamat is,összehasonlítás miatt.Így marad a reggeli,de a hő mindenképp biztató továbbra is....
45/88 A kérdező kommentje:
Van msn ed?mert oda el tudnád küldeni!
2008. nov. 19. 16:48
46/88 anonim válasza:
Lenne,ha 2 hete nem kellett volna újratelepíteni az egész gépet,és még sem a hangkártya sem az msn nem lett újra felrakva :(( azt mondta a férjem,óhh édesem az nem olyan fontos :DD
47/88 A kérdező kommentje:
Nem tudnád nekem elküldeni valahogy a tesztedet?Igy kép formájában?
2008. nov. 19. 16:51
48/88 anonim válasza:
Na megpróbálom a telepítést de így lassú leszek.ha nem sikerül akkor email?
49/88 A kérdező kommentje:
Mit nevezünk halványnak?Amit nagyító használata nélkül ki tudunk venni?Mert az enyém tényleg halvány de azért ki lehet venni!
2008. nov. 19. 16:54
50/88 A kérdező kommentje:
Nekem jó az email is!Kovacsbrigi87@gmail.com
2008. nov. 19. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!