Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vállalnátok így gyereket?

Vállalnátok így gyereket?

Figyelt kérdés
Van már két fiam. Mostanában gobdolkodom, hogy lehetne még egy 3-dik. Az a gond, hogy a férjem 40 éves én meg 30. Félek, mert a férjem azért csak idősebb és nem szeretném ha a gyerekkeim apa nélkül nőnének fel. Sokan úgy vannak ezzel, hogy 40 felett már ne vállaljon az ember gyereket.
2020. jan. 1. 09:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
29%

Nem apukának találom öregnek, hanem egy újszülött baba mellé öreg.

Apu 24 éves volt, ahogy születtem. Mikor már én felnőtt voltam, és ő elkezdett 50 felé menni, akkor is idegesítő volt, hogy kezd egy másik korosztály felé tartozni, nem igazán értettem a gondolatmenetét, de ez így természetes is.

Ja és ő is dolgozik. És?

Hiába sportol valaki, attól egészségesebb lesz, de fiatalabb nem.

ugyanúgy ahogy 15 évesen nem akarok szülni hiába menstruálok már akkor, úgy 40 felett sem abban az életszakaszban vagyok már, hiába van rá lehetőségem, mert még nem klimaxolok.

Nem arra van akkor már az idegrendszer berendezkedve. Nehezebb alkalmazkodni, nehezebb minden. A gyereknek is nehezebb, ha idősebbek a szülei.

És lehet ezért utálni, akkor sem olyan semmi, mint fiatalon

2020. jan. 1. 22:02
 22/29 anonim ***** válasza:
95%
21-es, én értem, hogy mire gondolsz, csak szerintem nem feltétlenül igaz, amit mondasz. Negyvenes férfi és negyvenes nő között van elég nagy különbség, sőt negyvenes férfi és negyvenes férfi között is van. Szerintem abszolút az egyén határozza meg. Van olyan ismerősöm, aki negyvenes férfi létére olyan éretlen marha, hogy egy vasgolyót sem bíznék rá. Ugyanakkor olyan is van, aki harminc évesen tökéletesen érett már a gyerekhez.
2020. jan. 1. 23:11
 23/29 anonim ***** válasza:
69%

Persze ebben igazad is van.

Az, hogy valaki szellemileg érett egy gyerekre nem korfüggő. Viszont a teste, a védekező rendszere, a szervezete az öregszik sajnos bármennyire jól karban tartott ember :(

2020. jan. 2. 06:55
 24/29 anonim ***** válasza:
96%
Nem a nőkre szokták mondani,hogy "ne vállaljon gyereket 40 felett" (egészségügyi okok és kockázatok miatt nyilvan)? Férfiakra meg nem hallottam ezt... szerintem ha mindketten akarjátok, akkor hajrá. 40 évesen messze van az "oregtol" azért.
2020. jan. 2. 10:19
 25/29 anonim ***** válasza:
68%
Igen, a kettős mérce.
2020. jan. 2. 10:29
 26/29 anonim ***** válasza:
83%
A 29 éves unokatestvérem most hunyt el, 6 hónapos babát hagyott itt. Nem ezen múlik, emberek. Ha úgy érzitek, vállaljátok. Nem idős hozzá.
2020. jan. 2. 15:02
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

Gesztesi Károly : apa lett 43 évesen.

Gesztesi Panka: árva lett 13 évesen.

Bár ő a jobbik, optimális eset, hiszen neki évek óta van másik apukája.

2020. jan. 7. 14:18
 28/29 anonim ***** válasza:
91%
Tisztázzuk már, hogy az árva kifejezés mit jelent. Az én szótáramban azt, hogy MINDKÉT szülő meghalt. Miért lenne árva olyan kislány, akinek az anyukája él?
2020. jan. 7. 20:17
 29/29 anonim ***** válasza:

Hopp, bocsi.

Akkor.

Gesztesi Károly : apa lett 43 évesen.

Gesztesi Panka: meghalt az apja 13 évesen, de az anyja még él.

2020. jan. 9. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!