Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vállalnátok így gyereket?

Vállalnátok így gyereket?

Figyelt kérdés
Van már két fiam. Mostanában gobdolkodom, hogy lehetne még egy 3-dik. Az a gond, hogy a férjem 40 éves én meg 30. Félek, mert a férjem azért csak idősebb és nem szeretném ha a gyerekkeim apa nélkül nőnének fel. Sokan úgy vannak ezzel, hogy 40 felett már ne vállaljon az ember gyereket.
2020. jan. 1. 09:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%
Ezt, hogy 40 felett nem nagyon ajánlott, a nőkre mondják! Igaz, hogy 40 és 40 közt is van különbség,de könyörgöm nem 80 éves,mi ez a gondolat, hogy nem szeretnéd, hogy apa nélkül nőljenek fel? Egy 40-es még fiatal, talán középkorúnak mondanám, de az öregtől messze van. Sőt ebben a korban leginkább érett a gyerekre.
2020. jan. 1. 14:32
 12/29 anonim ***** válasza:
88%
Aki azt mondja, hogy egy negyven éves férfi öreg, szétnézett mostanában? 😁 Viccet félre téve, szerintem egy negyvenes férfi még nem öreg, ha babáznia kell. De a férfi és a gyerek is öregednek, értem ezt úgy, hogy pl egy tizenéves gyerekkel nyilván kell foglalkozni, de nem úgy, ahogy egy babával. Az igaz, hogy ötvenes már öreg a babázáshoz, de szerintem a negyven még belefér.
2020. jan. 1. 14:35
 13/29 Xtina X Queen válasza:
2%
Apám 44 és unokája van.
2020. jan. 1. 14:53
 14/29 anonim ***** válasza:
88%
Hát igen... Bizonyos körökben ha egy nő 32, és még nem nagymama az ciki. Na, ez nem az átlag, és remélem, hogy nem is erre haladunk.
2020. jan. 1. 15:17
 15/29 anonim ***** válasza:
97%

Én bevállalnàm! Te még teljesen jó időben vagy és szerintem a férjed sem öreg.

Apukám 47 volt mikor én születtem (első gyerek vagyok, későn talált anyukámra, de ettől még szerettek volna gyereket). Két tesóm is született még :)

Most apukám 78 éves (én 32 vagyok). Van már egy unokája is. Nem mondom hogy makk egészséges és nem félünk attól hogy hamarosan lehet hogy már nem lesz köztünk, de ettől független a szüleim és természetesen mi sem bántjuk hogy vállaltak minket.

Ha a helyedben lennék én vállalnék még egyet.

(Egyébként az én férjem 37 éves, nekünk 1 gyerekünk van és szeretnénk még egyet vagy kettőt. Fel sem merült hogy a kora miatt nem vállalnánk esetleg.) 😊

2020. jan. 1. 16:34
 16/29 anonim ***** válasza:
6%

Azért a 32 éves nagymama elég durva. Az a másik véglet. Én 30 vagyok és most fogok szülni. Már én sem érzem magam túl fiatalnak, 5 évvel ezelőtt optimálisabb lett volna biológiailag.

Viszont ez, hogy valaki megmagyarázza, hogy 40 évesen ez még mennyire rendben van, az ugyanakkora baromság, minthogy 16 évesen rendben van. Csak van rá lehetőség, de ettől még nem lesz egészséges.

2020. jan. 1. 16:35
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Majd járhat pszichológushoz a gyerek, mert a kamasz-és fiatalkora abból fog állni hogy látja az apját haldokolni,betegeskedni. Jobb esetben. Rosszabban elmegy azzal a fiatalsága hogy ápolja a nagyapjakorú apját és nem jut ideje a saját magánéletére.
2020. jan. 1. 16:48
 18/29 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon remélem, hogy a válaszadók, akik a 40-eseket öregnek találják apukának, realizálják, hogy a hatvanas férfiak manapság még bőven dolgoznak. Apám 58, apósom 65, és mindketten dolgoznak, egészségesek, mert vigyáznak magukra, nem cigiznek, nem kövérek, edzenek stb. De tudom, milyen az átlag magyar apuka, 2 doboz cigi naponta, 4-5 sör és legalább 20 kiló fölösleg. Az ilyen emberek még jó, hogy 55 évesen szívrohamban halnak meg.

Úgyhogy igen, én simán be fogom vállalni párommal a második, harmadik gyereket is egy pár év múlva, mikor már ő 40 felé lesz.

2020. jan. 1. 19:21
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
Majd utána meg felneveled egyedül.
2020. jan. 1. 19:28
 20/29 anonim ***** válasza:
88%
Akkora egy tapló vagy, 39%-os válaszadó. Hogy tudsz ilyeneket kívánni másnak? Az én férjem egészséges életet él, és látom, az apja is milyen jó egészségnek örvend. És nekem van egzisztenciám, nem a semmire szülök, miért féljek hát?
2020. jan. 1. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!