Nálatok hogy jött össze?
Figyelt kérdés
Amikor ráálltatok a babaprojektre milyen gyakran szeretkeztetek? És mennyi idő után sikerült?
(Nyilván ez teljesen eltér mindenkinél, és az is intim kérdés hogy milyen gyakran feküdtetek össze ebben az időszakban. Csak kíváncsi vagyok kinél hogy alakult ez :)
2019. dec. 28. 16:12
11/20 anonim 

válasza:

Hát... mi július végén kezdtünk neki. Augusztusban összesen kétszer voltunk együtt, mivel a munkahelyemen akkor van az év legforgalmasabb időszaka (iskolakezdés előtti időszak), az egyik olyan 5 nappal a kb. ovu előtt, a másik rá vagy 5 napra. Valőszínűleg az elsőn jött össze mert szeptember elején, 6 nappal a nemvárt előtt pozitívat teszteltem a furcsa tüneteim miatt, és az ultrahangon is idősebbre jött ki kb 4-5 nappal a babó. Most itt rúgkapál a hasamban. Nem attól függ szerintem, hogy mennyit szexeltek.
12/20 anonim 

válasza:

Szia mi 9hónapja probálkozunk amikor kivánjuk egymást az általába heti 3 4 alkalom de van hogy kevesebb kislányom 3honap után ősszejött a másodikra 9 hónapja várunk:)
13/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a választ mindenkitől!:)
2019. dec. 29. 10:42
14/20 anonim 

válasza:

A 6. Válaszoló miért lett lepontozva? Biológiailag pontosan leírta a lehetőségeket.
15/20 anonim 

válasza:

A férjem nagyon komolyan vette a dolgot, ha kellett ha nem szexeltünk. Igazából csinálhattuk volna napi 8x is, csakis akkor maradtam terhes amikor volt a hónapban peteérésem. A harmadik próbálkozós hónapban egyértelműen peteéréskor voltunk együtt, meg is fogant a kisfiunk. Ha rajtam múlt volna akkor szexelünk ahogy eddig.
16/20 anonim 

válasza:

Nekünk harmadik próbálkozós hónapban. Ebben a hónapban be akartam tartani a "2 napozást", de most valamiért olyan kívánós voltam (ennyire azért nem szoktam 🤣🤣🤣), hogy 10 napig egymás után minden nap, ebből a 8. nap volt az ovu.
17/20 anonim 

válasza:

Tavaly januárban beszéltük meg, hogy jöjjön a baba, februárban hagytam abba a fogamzásgátlót (10 évig szedtem). Az orvosom javaslatára 2 hónapig még máshogy védekeztünk, aztán ahogy abbahagytunk mindenféle védekezési formát, áprilisban meg is fogant a kislányunk, most január 18ra vagyunk kiírva. Elég aktívak vagyunk szexuális téren a férjemmel, már a babatervezés előtt is ritka volt az olyan nap, mikor nem voltunk együtt, de gyakran előfordult, hogy egy nap többször is..Így várható volt, hogy nem kell sokat várnunk, de azért én nagyon hálás vagyok Istennek, hogy ilyen hamar sikerült egy egészséges babát összehoznunk, azóta sem volt semmi komplikáció a várandósságom alatt sem, minden megy, ahogy a nagykönyvben írva van. Pláne, hogy a családunkban többen vannak, akik hosszú évekig próbálkoztak, férjem húga 8 év(!) próbálkozás után tudott végre teherbe esni, anyukám húgáéknak "csak" beültetéssel sikerült.
18/20 anonim 

válasza:

Mi a munka miatt nem nagyon tudtunk úgy együtt lenni, júniustól "próbálkoztunk", amit nem neveznek annak, mert jó ha egy hónapban 3* volt időnk együtt lenni, októberben jött össze a baba, egyetlen egyszer voltunk együtt akkor, ezekszerint a legjobb időben :) ráadásul abban a hónapban eszembe se jutott a babaprojekt, mert kb. az elmúlt 3 évem legstresszesebb hónapja volt, szóval nagy meglepi volt mikor megtudtuk :)
16 hkm
19/20 anonim 

válasza:

Igaza van a 6osnak, szerintem sokan ezen csúsznak el, hogy ezt nem veszik figyelembe.
20/20 anonim 

válasza:

Oktoberi menzeszemnel megbeszeltuk h johet a baba. Netes terhessegi kalkulatorban kiszamoltam a termekeny napjaim ami kb 4-5nap volt. Ovulaciom penteki napra esett a naptar szerint, mi szerda csut pent szombat szeretkeztunk. A vége azonnali teherbeeses :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!