Amikor ráálltatok a babaprojektre milyen gyakran szeretkeztetek? És mennyi idő után sikerült?
(Nyilván ez teljesen eltér mindenkinél, és az is intim kérdés hogy milyen gyakran feküdtetek össze ebben az időszakban. Csak kíváncsi vagyok kinél hogy alakult ez :)
Mi egyzserüen abbahagytuk a védekezést, minden más ugyanúgy ment, mint elötte, amikor kedvünk volt, akkor voltunk együtt és csak simán élveztük az egészet.
2019. dec. 28. 16:17
2/20 A kérdező kommentje:
Azért leírom a saját válaszom is.
Mi július óta nem védekezünk, átlag heti 2x. Nem feküdtünk össze eddig "direkt", mindig csak akkor ha kívántuk.
Kicsit tartok tőle hogy ez kevés, de mindig eszembe jut hogy akár havi 1ből is lehet gyerek, ha akar jönni fog.
Eddig terhességnek jele sem volt, sajnos.
UI: Akik hónapok óta sikertelenül próbálkoztak mikor vizsgáltattátok ki magatok? Én egyenlőre nem szeretnék aggódni.
2019. dec. 28. 16:17
3/20 anonim válasza:
Első nagy vehemenciában az ajánlott 2 naponta.1,5 hónapig kb
Aztán az élet visszaállt a rendes kerékvágásba.. heti 2-3 alkalomra.
Majd a felújításunk olyan stádiumba ért, amikor az egész hónapban 2-szer volt alkalmunk/ kedvünk.
Ekkor jött össze a lányom (4-5 hó kb)
2. Gyerek
Fogalmam sincs..
Heti2-3 alkalom max
Van h csak 1x
Nem igazi próbálkozás volt... csak nem védekeztünk
De nem is reménykedtünk nagyon, mert azoptattam még és a ciklusom sem állt vissza
2019. dec. 28. 16:20
4/20 anonim válasza:
Jól ki volt számolva minden, vélhető ovuláció napján 2x voltunk együtt (előtte mindig védekeztünk), aztán rá pár napra mégegyszer, pozitív tesztig ennyi volt csak (első alkalom után 17 nappal lett pozitív a teszt)
2019. dec. 28. 16:33
5/20 anonim válasza:
Mi is csak egyszeruen nem vedekeztunk. Viszont volt egy idoszak, kb egy-masfel hetig tartott, amikor mint aki meg van veszve, allandoan csak szexelni volt kedvem, azt hiszem, ekkor jott ossze.
39hkm
2019. dec. 28. 16:54
6/20 anonim válasza:
A ciklusod alatt gyakorlatilag 24 órád van teherbe esni. Együtt lehettek ti napi 10szer is, ha éppen nincs ovulációd akkor nem lesz belőle gyerek. Nem a gyakoriság a lényeg hanem az időzítés.
2019. dec. 28. 17:08
7/20 anonim válasza:
10. 12. és 14. napon mindig együtt vagyunk, máskor meg ahogy kedvünk van.
2019. dec. 28. 18:00
8/20 anonim válasza:
Az az igazság, hogy nálunk nincsen sok szex, úgy csináltuk, hogy a menzesz naptáram kijelöl egy ovuláció környéki idöszakot, ez egy hét minden hónapban, abban az egy hétben szexeltünk 2 naponta.
2019. dec. 28. 18:34
9/20 anonim válasza:
Amikor jól esett, nem görcsöltünk rá sosem. Az elsőre 6 évet vártunk, a másik 3 első hónapban megfogant.
2019. dec. 28. 19:08
10/20 anonim válasza:
Az elsőnél minden nap együtt voltunk ovu környékén,épp nyaraltunk. 4 éve vártam a pozitív tesztre. A másodiknál 2x voltunk együtt abban a hónapban, egyik alkalom elvileg ovu előtt 2 nappal volt (2 napra rá 14. ciklusnapon fájt a petefészkem,ebből sejtem csak). Amúgy a kistestvér a 2. próbálkozós hónapban sikerült.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!