Mikor jöhetett össze a baba? Többi lent.
Figyelt kérdés
A naptáros appom nov 10-ére írta a pé-t, mi 7-én, 10-én 12-én és 20-án voltunk együtt. November 25-én (hétfőn) reggel csináltam tesztet az még negatív volt. És tegnap nov. 28-án már + -at teszteltem. Szerinetetk melyik napon foganhatott a baba?2019. nov. 29. 11:52
1/19 anonim válasza:
Most oszinten, nem mindegy mikor fogant?
2/19 anonim válasza:
Ha mindig azonos a ciklusod hossza, akkor pontos az app, így szinte biztos, hogy 7. még a 10. belefér. A kilöködött petesejt csak 12 órán át életképes, tehát a kilökődés előtti aktus lehet csak nyertes, utsna levő nem.
3/19 A kérdező kommentje:
Nem, baromira nem mindegy, mert szeretnem nagyjabol beloni a naptaramba..!!
2019. nov. 29. 12:13
4/19 A kérdező kommentje:
Utolso, koszonom!
2019. nov. 29. 12:13
6/19 A kérdező kommentje:
Mit uristenezel??? Kommenteljel akkor mashova!!!!
2019. nov. 29. 12:28
7/19 anonim válasza:
Kérdező hidd el hogy rohadt mindegy. És mire egy éves lesz már nem is emlékszel.
Kivéve persze ha az apa kiléte aggaszt..
9/19 anonim válasza:
Akkor szokott ilyen fontos lenni ha nem tudni ki az apa. Nekem is ez ugrott be rögtön.
10/19 anonim válasza:
Anyám szegény gyerek. Mindenben legyél pontos..... Azt is nézd meg pontosan ki az apja. Vagy talán ezért érdekel ennyire? 😂🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!