Össze jöhetett így a baba? Vagy mitől vannak ezek a tünetek?
Februar 17ére írta naptár az ovut, de 2 nappal előtte volt, mert ragadós nyákom volt. Onnantól kezdve 1-1,5 hét múlva már rosszul éreztem magam, szédülés, émelygés stb. (Hallottam már hogy ilyen hamar nem jönnek a tünetek de én mégis éreztem...) {Ami máig kitart.} Aztán március 5-6-7 volt vérzés, de nem volt olyan erős mint amilyen szokott lenni, volt vér de jóval kevesebb a megszokottnál, és csak enyhe görcseim voltak. Utana 1-2 napig csak barnázgatás volt. Nekem általában 6 napig tart a vérzés, most csak 3 volt. De még mindig ugyan olyan rosszul vagy, szédülök, hányingerem van, émelygek, sokszor kell pisilnem, viszket a cicim. Csináltam már teszteket, de eddig negatívak lettek. Pedig szinte minden terhes tünetem meg van mar. Néha a "megfog jönni" érzést érzem.
Volt már valaki ilyen helyzetben? Teljesen tanácstalan vagyok, mert tényleg olyan mintha babás lennék, de mégis negatív tesztek lesznek... :( írjatok légyszi.
Egyébként szeretnénk nagyon babát.
Ezek a tünetek azért lehetnek mert nagyon szeretnél már babát! :( de jelen körülmények mellett ennek az esélye gyakorlatilag 0, akármilyem rossz is ez, sajnálom. :( De már túl vagy a menstruáción, nemsokára új peteérés, új lehetőség! Bármikor sikerülhet, nagyon drukkolok neked!
Hidd el "normális" ami történik, ha ennyire szeretnéd már, akkor simán bekavarhatod saját magadnak a ciklusodat fejben. Tudom, mert velem is volt ilyen. Engedd el az előző ciklust, itt van az új, mindent bele, és majd talán ebben!
Koszonom a valaszokat, tudom hogy nem vagyok terhes, csak erdekelt hogy ki volt mar esetleg igy. A kovetkezo mensit ápr. 9ére irja a naptar, nem tudom a jovohet honnan jott neked :D
Majd talan ebben a honapban ossze jon.
En nem pontoztam le senkit, mivel most jottem fel, amugy se lenne senkit miert lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!