Mikor jöhetett össze a baba? Többi lent.
Figyelt kérdés
A naptáros appom nov 10-ére írta a pé-t, mi 7-én, 10-én 12-én és 20-án voltunk együtt. November 25-én (hétfőn) reggel csináltam tesztet az még negatív volt. És tegnap nov. 28-án már + -at teszteltem. Szerinetetk melyik napon foganhatott a baba?2019. nov. 29. 11:52
11/19 anonim 

válasza:

Hallod-e neked nagyon gyenge a humorérzéked meg az idegrendszered :D
12/19 anonim 

válasza:

Kérdező nyugodj már le, most derült ki, hogy babát vársz tök ingerült vagy. Amúgy meg annyira mindegy, hogy mikor fogant, utolsó menstruáció számít. Ezt is csak megtippelni lehet kB ezért húznak le.
13/19 anonim 

válasza:

Ezt rohadt nehéz megmondani, sőt inkább lehetetlen. Tippelni persze lehet, de ha te 100%-osan tudni akarod, akkor jobb, ha leteszel róla. Amúgy anno én is próbáltam kitalálni, mikor eshettem teherbe, de feladtam, és rájöttem, az ég világon semmi jelentősége.
14/19 A kérdező kommentje:
De nekem ez nem volt vicces... :(((
2019. nov. 29. 15:36
15/19 A kérdező kommentje:
Azt hogy erted hogy az utolso menstruacio szamit?? Egyebkent 35 naposak a ciklusaim szoval halvany f*ngom sincs mikor tortenhetett, ha tenyleg 10en lehetett pe-m akkor talan a 7-ei egyutt letbol : D
2019. nov. 29. 15:38
16/19 anonim 

válasza:

Elhiszem ezért mondom, hogy nyugi, meg ne is agyalj ilyenen. Annyi de annyi változáson megyünk ilyenkor keresztül mind lelkileg mind testileg, hogy inkább engedd el ezt a dolgot. A doki mindig az utolsó menstruációt fogja kérdezni és annak megfelelően számolja ki, hogy mikor fogsz szülni, de napra pontosan akkor sem fogja tudni megmomdani senki. Maximum, hogy az átlaghoz képest hogy fejlődik a babád.
17/19 anonim 

válasza:

Szerintem vagy a 7, vagy a 10 vagy pedig 12-én foganhatott, a 20-a kizárt..de lehet, hogy a 7. sem
18/19 anonim 

válasza:

Szia! Ezt nem tudni soha pontosan kivéve ha orvossal követitek a ciklusod!
Azért is számolnak a dokik az utolsó menstruációtol hisz nem tudni mikor foganhatott.
A spermiumok képesek több napig is életben maradni odabent úgyhogy teljesen mindegy 🙈
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2019. nov. 30. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!