Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki Január elejére...

Van valaki aki Január elejére nem várja?

Figyelt kérdés
Mi már 10 hónapja próbálkozunk a kistesóval. Kezdek elkeseredni a kudarcok miatt...

2019. dec. 28. 14:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim ***** válasza:
100%

Azert kerdeztem mert nekem az one step sokszor volt ilyen es nem voltam terhes.

Es sokan panaszkodtak ra hogy fals pozit mutat.Megegyszer nagyon sajnalom!

Es te 7es hogy vagy?

Elso voltam

2020. jan. 4. 20:51
 82/90 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal erősebb one step volt nekem, jól bele is éltem magam, mellette a predictor és a facelle persze negatív. Nem is volt baba, megjött időben, de nagyon kikészültem abban a hónapban. 2 dolgot tanultam akkor. A one step semmire se jó. Lehet hogy olcsó, de annyit is ér. A másik hogy nem tesztelünk amíg nem késik.
2020. jan. 5. 00:48
 83/90 anonim ***** válasza:
100%

Igen pontosan ahogy leirtad...

Ha mar kesik akkor vegzi azis a dolgat...

Inkabb a korai tesztelessel van a gond mert ez a teszt halvany remenyeket kelt,es utanna varjuk az erosodest,de sehol semmi sajnos!

Elso voltam

2020. jan. 5. 01:16
 84/90 anonim ***** válasza:
100%

Múlt hónapban a létező összes terhes tünetet produkáltam, persze a one step alig látható száradádi csíkos lett. Na de persze megjött... tudjátok mit éreztem... de most is ugyanúgy teszteltem hamarabb, mert nem bírtam ki. De most is a one step mutatta ki először, alig láthatóan, viszont színes volt most a csík. De persze nem mertem beleélni magam rögtön, csak mikor a többi is egyértelmű volt.

Jól vagyok, a méhem még mindig érzem, az nem tudom mikor múlik el, ha pisilnem kell, meg főleg. 😊 de úgy kifejezetten nincs más tünet. Ma 4 napja késik, szerencsére jele sincs, de már ne is legyen. 😉

7es voltam

2020. jan. 5. 09:23
 85/90 anonim ***** válasza:

Amugy nekemis is az one step mutatta ki leghamarabb most😀

De mondom amig a masik teszten nem latok semmit nem hiszek neki

Na de mar masik reggel meg lattam a remeny sugarat mas fajta teszten is.

Nekem se nagyon van meg tunetem talan annyi reggel mig nem eszek valamit nagyon szedulok.

Elso voltam

2020. jan. 5. 12:13
 86/90 anonim ***** válasza:
Sziasztok ma mar nem teszteltem mert este megjott. Nagyon furi mert hamarabb meg sosem jott mint kellett volna. Csak holnapra nem vartam erre mar tegnap esrw megjott. Iszonyatosan gorcsolok. 2 cataflam V segit egy kicsit. A bal oldalam ha ulok ha mozgok a fekszem mindenhogy iszonyat. Na majd a kov honapban remelem sikerul vegre. R.
2020. jan. 5. 15:49
 87/90 anonim ***** válasza:

Szia R! Én az első próbálkozós hónapban jártam így. Soha nem jött meg hamarabb. Akkor bezzeg igen. Nem esett jól... 😨

7es

2020. jan. 5. 17:22
 88/90 A kérdező kommentje:
Fel a fejjel, akinek most megjött. Kövi hónapban várlak benneteket ugyanitt. Hátha akkor már mind pozitív teszttel tudunk jönni!
2020. jan. 6. 09:04
 89/90 anonim ***** válasza:

Én is ezt kívánom Mindenkinek!!! 🤞🤞🤞

7es voltam.

2020. jan. 6. 11:06
 90/90 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Nekem 13.-dikán érett meg a tesztelésre az idő 😊szorítsatok 🤞
2020. jan. 9. 01:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!