Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hcg teszt reagálhat az lh-horm...

Hcg teszt reagálhat az lh-hormonra?

Figyelt kérdés
Ma vagyok a ciklusom 21. napján és a 18. nap óta erős pozitív az ovutesztem. Ma is csináltam egyet tesztet, de véletlenül egy terhestesztet bontottam fel, belemártottam és halványan pozitív lett. Először örültem, hogy végre negatív az ovutesztem, aztán akkor vettem észre hogy ez egy hcg teszt volt. Szóval nem tudom, hogy azért lett-e pozitív mert reagált rá, vagy mert tényleg terhes vagyok. Egyáltalán tud reagálni a hcg teszt az lh-ra?
2010. júl. 20. 14:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Reagálhat. Nekem 3 hónapon keresztül a 28. napom körül napokig pozitívak voltak a terhességi tesztjeim, mégis megjött a 35-36. napomon. Két doki is azt mondta, hogy magas az lh szintem, attól pozitív a teszt. Ráadásul ez nem is ritka jelenség, ezért nem szabad tesztelni a 35. nap előtt. Az első dokinak nem hittem, azért mentem el máshoz is. Most már kénytelen vagyok elfogadni, hogy nálam a pozitív teszt semmit sem jelent.

Valami olyasmit mondtak, hogy mindkét hormonnak azonos az alfa lánca ezért keresztreakció alakulhat ki a teszteléskor.

2010. júl. 20. 18:06
 12/15 A kérdező kommentje:
Csináltam ma is tesztet, ugyanolyan erősségű a csík. Halvány, de jól látható. Reagálhat ilyen hosszan az lh-ra? Holnapra már erősebbnek kéne lennie, ha baba van, nem?
2010. júl. 21. 07:51
 13/15 anonim ***** válasza:
igen, nem feltétlenül egy nap múlva, de 2-3 nap múlva erősödnie kell. azóta kiderült valami? vagy még mindig ugyanaz a helyzet?
2010. júl. 22. 09:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem csináltam azóta hcg tesztet. Most úgy vagyok vele, hogy kivárom a jövő hetet, de lehet hogy csak szombatig bírom ki. :D
2010. júl. 22. 10:57
 15/15 A kérdező kommentje:
tegnap teszteltem és bizony negatív, úgyhogy biztos, hogy keresztreakció volt. jövő hétvégére nem várom a mensit, úgyhogy van még sansz. :)
2010. júl. 25. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!