Hcg teszt reagálhat az lh-hormonra?

A terhes teszt csak HCG-re reagál.Fordítva igaz hogy jós ként használják az LH tesztett.
Pobálkozz terhes tesztel pár nap múlva!

14:21 vagyok
volt is egy vita itt korábbi kérdésnél. én azon az állásponton voltam, hogy szerintem kimutatja az lh csúcsot, de következő hónapban meggyőződök róla és majd beszámolok. szerencsére nincs következő hónap :), de így nem tudok beszámolni.

Ezek szerint babás vagy! Gratulálok! :)
Nekem elég kuszák a ciklusaim és a 7. naptól ovuteszteltem. A 8. napon lett egy pozi ovutesztem, de azt gondoltam, hogy ez csak valami hormongond lehet mert az előtte és az utána lévő napon is alig lehetett látni a tesztcsíkot. Ha akkor pé-m volt, akkor elvileg most már mutathatja a teszt a terhességet, de nem akarom beleélni magam.

Köszönöm:)
hát nagyon korainak tűnik az ovuhoz,de akkor elvileg a 12.dpo-n vagy, akkor kimutathatja a teszt.
sajnos korai ovuról nem tudok sokat. Drukkolok, hogy baba legyen. Majd jelentkezz, hogy mi lett veled.
Igen én is korainak tartottam, ezért nem foglalkoztam vele. Bár a lányommal is korai ovuval estem teherbe, mert júl. 18-án volt mensim és 30-án elutaztunk, az utazás alatt nem voltunk együtt a férjemmel, után meg 2 hétig beteg volt. augusztusban meg már pozitívat teszteltem.
Mindeképpen megírom mi lett a vége. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!