Kivel történt meg ilyen?
Ma levetettem a spirálomat (Mirena) mert szeretnénk második babát és az orvos meg kérdezte hogy voltunk e együtt a párommal ezen a héten? Erre egy kicsit meglepően, válaszoltam hogy igen.. azt mondta hogy lehet még aktus sem kell mert 5 napig életben van a sperma odalent és már az meg termékenyíthet...
Na most akkor az a kérdés hogy történt már valakivel ilyen? Hogy még aktus sem kellet mert spirál levétele után még ott volt a dolog.. és teherbe esett?
(Elnézést ha bután jött ki de ennél jobban nem tudtam megfogalmazni vagy megmagyarázni)

Nekem volt évekig spirálom de nekem spirál mellett fogant a baba,tehát még nem vette le a doki.
Viszont annyiban igaza van hogy a spermiumok napokig "elvannak",igaz nem olyan számban mintha frissen fogantatnátok. Megeshet hogy teherbeesel így is de szerintem kissebb az esélye mintha friss lenne a dolog a spirál levétele után.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!