Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van esély, hogy...

Szerintetek van esély, hogy így lesz baba?

Figyelt kérdés

Ha minden igaz 12.iken volt Peteérésem. 8ikan voltunk együtt. Utána a párom lebetegedett és már csak 15.iken tudtunk egyutt lenni, amit tudom, hogy valószínűleg már nagyon keso.

Szerintetek van esélyem a 8ikai egyuttletbol babára?

Egyébként november 29iken jött meg az utolsó és 4napog szokott meglenni. 27 naposak a ciklusaim.

Nagyon el vagyok keseredve mert endometriozissal műtöttek és már régóta próbálkozunk.

2019. dec. 18. 12:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23%
Érdekes egy szótárad van. Amúgy honnan tudjuk? Esély mindig van.
2019. dec. 18. 14:35
 12/14 anonim ***** válasza:
96%
Van ilyen, hogy beteg lesz az ember, az ilyen hónap kuka. Tudom milyen sokat várni egy babára, mikor nálunk volt ilyen hónap afféle szabinak vettem, mikor egy kicsit elengedhettem magam. Próbálj meg te is másképp gondolni rá, pl hogy itt vannak az ünnepek megihattok a párodnak egy forralt bort a vásárban, nem kell arra gondolnod, hogy mi van ha.
2019. dec. 18. 14:52
 13/14 anonim ***** válasza:
61%
A 15-e esélyesebb.
2019. dec. 18. 16:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Bármikor lehet. Legyetek együtt minél többet, egyszer csak össze jön. Ezzel a peteérés számolgatással csak bepörgeted magad, így még kevesebb esélye lesz
2019. dec. 27. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!