Szerintetek van esély, hogy így lesz baba?
Ha minden igaz 12.iken volt Peteérésem. 8ikan voltunk együtt. Utána a párom lebetegedett és már csak 15.iken tudtunk egyutt lenni, amit tudom, hogy valószínűleg már nagyon keso.
Szerintetek van esélyem a 8ikai egyuttletbol babára?
Egyébként november 29iken jött meg az utolsó és 4napog szokott meglenni. 27 naposak a ciklusaim.
Nagyon el vagyok keseredve mert endometriozissal műtöttek és már régóta próbálkozunk.
Első válaszoló: köszönöm szépen a tippet. Képzeld, nincsenek gondjaim a helyesírással, csupán nagyon siettem és a szótár is önálló életet él.
Ennyi örömöd legyen az életben, hogy egy olyan embernek akinek, minden kis apró fénysugár boldogságot jelent és reményt ad arra, hogy saját családja lehessen, belekötsz a helyesírásába.....
Szoktak írni az ilyen kérdések alá kedves, bíztató emberek is, de számíthattál rá, hogy nem csak ilyen kommenteket fogsz kapni. Viszont ezzel a támadó stílussal nem ébresztesz túl sok szimpátiát, de tényleg.
Ha valóban 12-én volt peteérésed, akkor én ebben a hónapban nem igazán reménykednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!