Ki volt hasonloan mint en? Mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
1-en volt ovulacio 13napos a lutealis fazisom,tegnap kellett vna megjonnie a 14.napon,pentek este pici barna,szombaton elhanyagolhato maszatka ma reggelre semmi.12.dpo delutan negativ lett a tesztem2019. dec. 16. 08:39
1/10 anonim 

válasza:

Holnap reggel, egy érzékenyebbel.
2/10 anonim 

válasza:

Tegnap teszteltél, mert tegnap kellett volna megjönnie és az negatví lett?
Akkor nincs miért tesztelned már. Ha esetleg több mint egy hétig nem jönne meg akkor esetleg tesztelhetsz megint, de akkor sem hinném, hogy terhs lennél. Gondolom a totál kényszeres próbálkozástól már tiszta ideg vagy és azért nem jött meg.
3/10 A kérdező kommentje:
Vasarnap kellett vna megjonnie es szombat delutan csinaltam a tesztet egy nagyon nagyon hig "cucc"bol
2019. dec. 16. 08:55
4/10 anonim 

válasza:

Szerintem amíg nem jön meg, most már nyugodtan tesztelhetsz minden reggel, vagy 2 naponta reggel...
Lehet, hogy később volt ovulációd akkor a teszt is később mutatja.
És az sem mindegy milyen érzékenységű tesztet használsz!
Drukkolok!
5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom😊
2019. dec. 16. 09:03
6/10 anonim 

válasza:

Holnap reggeli első vizelettel.
Korai volt a múltkori teszt ráadásul délutáni, többedik vizelettel.
8/10 A kérdező kommentje:
Ma akartam delutan de delelott nagyon gorcsolve hatfajassal megjott
2019. dec. 18. 12:33
10/10 A kérdező kommentje:
Cukik vagytok koszonom😊 uj honap uj remeny😊
2019. dec. 19. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!