Lehetek terhes ha még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Kedden a barátommal pettingeltunk, de csak ruhán keresztül (futó, edző nadrág volt rajtam,ami átázott a nedvesegtől) de a barátom előtte kiverte magának és lehet hogy maradt az ujján, hiába voltam nadrágban nagyon félek hogy valahogy a huvelyembe került, viszont szerda délután megjott és mivan ha még attól lehetek terhes Vgy pl nem történt meg még a beagyazodas :( segítsetek :(2019. dec. 13. 06:37
12/20 anonim válasza:
Hát ez... Döbbenet, hogy ilyen tájékozatlanul is szexelnek emberek... Nagyon remélem, hogy mielőtt élesben is elkezdesz szexelni, azért normálisan is utánajársz a témának, nem csak ilyen baromságokat olvasol a neten.
13/20 anonim válasza:
Alapvető dolgokkal nem vagy tisztába, de azért pettingelsz, gratulálok.
14/20 anonim válasza:
Istenem, es meg ki is emeli a kerdest...
Idiota
17/20 anonim válasza:
PERSZE, HOGYNE, RUHÁN KERESZTÜL, Jéééézuuus. Lehetetlen. (Bocsi capslock)Hogy a pitypangba lehetne??? Sehoooogy!!!!
18/20 anonim válasza:
Azt a büdös....
Ruhán keresztül terhes... Hány biológia óráról hiányoztál?
Szerintem még ne akarj sexelni sem... Nem neked való!
Ez rettenetes!
Ruhán keresztül... Még mindig ezen nevetek... 😂😂😂😂😂
19/20 anonim válasza:
Hát ha az edzőcipőt is magadon hagytad akkor semmi okod az aggodalmaskodásra nem lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!