Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek szüzen terhes?

Lehetek szüzen terhes?

Figyelt kérdés
Barátommal 1 hónapja voltam együtt de nem tette be, hanem csak bugyin keresztül és nem is élvezett oda. Mégis rá pár napra megjött több mint egy héttel hamarabb, ahogy kellett volna, utolsó menstruációmra 21 nappal. Átlagban a ciklus hossza 28 nap. Azóta nem volt semmi és jó pár napja késik, de nem tudom miért. Ha terhes nem lehetek akkor miért jött meg hamarabb és miért késik? 4 éve menstruálok 17/L

2018. aug. 1. 13:09
1 2
 1/14 anonim válasza:
56%
Lehetsz bizony:) Ikerbabáid lesznek
2018. aug. 1. 13:13
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
🐑
2018. aug. 1. 13:14
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

Mária is szüzen volt terhes....

ÉRtem én, hogy aggódsz, de gondold végig kicsit logikusan. Volt rajtad ruha és máshova élvetett. Olyan, mintha a másik szobában élvezett volna el, nyilván 0 az esély a terhességre. Vagy valami nőgyógyászati probéma, vagy rástresszelsz, és ezért késik, vagy csak túl meleg van, vagy mindhárom együtt, vagy egy negyedik. De terhes biztosan nem vagy.

2018. aug. 1. 13:19
 4/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm utolsó válaszolónak.
2018. aug. 1. 13:20
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Eszed nem sok.
2018. aug. 1. 13:29
 6/14 anonim ***** válasza:
81%
Most őszintén! 17 évesen nem szégyelled hogy erre nem tudod a választ? Nemi életet élsz de tisztában sem vagy vele hogy mit csinálsz. Ilyenkor is menő hogy nem figyelsz az órán? Remélem időben megjön az eszed és nem te leszel a követlező éjjel nappal Budapest sztárja.
2018. aug. 1. 13:33
 7/14 anonim ***** válasza:
62%
Azert kesik mert a termeszet hala istennek rajott hogy neked nem szabad termekenynek lenned
2018. aug. 1. 13:48
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
Szűz fogantatásról hallott már a világ... lásd Szűz Mária.
2018. aug. 1. 14:07
 9/14 anonim ***** válasza:
77%
Ez iszonyat. 17 évesen fingod sincs, hogy lesz a gyerek. Behatolás nélkül?! Ez elképesztő, szavak sincsenek.😱 mégis hogy ilyen hülye a mostani generáció?
2018. aug. 1. 14:40
 10/14 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy szűz vagyok, nem élek nemi életet. Más 12 evésen csinál durvább dolgokat is szóval nem kell belémkötni. Behatolás nélkül lehet gyerek ha kerül oda előváladék. Aki nem tud értelmes választ adni nem muszáj oltogatni, kíváncsi voltam késhet e emiatt. Köszönöm az értelmes és kevésbé értelmes válaszokat. Sziasztok.
2018. aug. 1. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!