Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha még szűz...

Lehetek terhes ha még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Kedden a barátommal pettingeltunk, de csak ruhán keresztül (futó, edző nadrág volt rajtam,ami átázott a nedvesegtől) de a barátom előtte kiverte magának és lehet hogy maradt az ujján, hiába voltam nadrágban nagyon félek hogy valahogy a huvelyembe került, viszont szerda délután megjott és mivan ha még attól lehetek terhes Vgy pl nem történt meg még a beagyazodas :( segítsetek :(

2019. dec. 13. 06:37
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Most csütörtökön jött meg *
2019. dec. 13. 06:38
 2/20 anonim ***** válasza:
35%
Igen, lehetsz.
2019. dec. 13. 06:39
 3/20 anonim ***** válasza:
35%
Persze hogy lehetsz.
2019. dec. 13. 06:42
 4/20 anonim ***** válasza:
24%

Nyilván nem!

A terheség feltétele, hogy a spermiumok felkerüljenek a méhbe.

Nem olyan ügyesek, hogy a savas közegben felmásszanak.

Egy spermiumos ujjas csiklóigatással sem leszel, de persze nem tesz ileyt az ember...hiszen, ha nem akar gyereket nem kockáztatja, hogy ujjazással felkerüljenek, pedig úgyis rendkívül csekély a teherbeesés esélye

/ házi inszeminációk próbálkozására utalok, amiket itt lehet olvasni.. inkább a többi válaszadónak szánva/

2019. dec. 13. 06:43
 5/20 anonim ***** válasza:
96%

Nem bántásból, de ajánlom, hogy alaposan vesd bele magad az internetbe és olvass utána annak, hogy pl hogyan történik a megtermékenyítés.

Röviden, a himivarsejtnek el kell jutnia a petesejthez, átküzdve magát a savas ph-n. Ehhez az kell, hogy bejusson a huvelyeden keresztül a himivarsejt. Ha nadrágban voltál esélytelen.

Viszont szerintem várjatok még ezzel egy kicsit, nem hiszem, hogy elég érett vagy még ehhez. Raertek még.

2019. dec. 13. 06:48
 6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, kedves utolsó olvastam neten erről az egészről és ezért is vannak bennem kételyek mert pár orvosi oldal azt írta hogy sajnos van a teherbeesésre esely
2019. dec. 13. 06:50
 7/20 anonim ***** válasza:
96%
Dehogy van esély. Akkor csak simán csapj fel egy biosz könyvet, meg mellé vedd elő az agyadat is.
2019. dec. 13. 06:52
 8/20 anonim ***** válasza:
85%
Aztak...
2019. dec. 13. 07:12
 9/20 anonim ***** válasza:
90%
Kérlek ne ia szexelj még vagy 40 évig
2019. dec. 13. 08:01
 10/20 anonim ***** válasza:
89%

Mutasd mar meg azt az orvosi oldalt, ahol azt irta, hogy terhes lehetsz

Anyam ne sirass....

2019. dec. 13. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!