Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » November 8-án volt utoljára...

November 8-án volt utoljára mensim (de ez is az előző után 40 napra volt és kb. egy hete görcsölök, érzékenyebbek a melleim egy kicsit, és a kisajkaim is. Vajon terhes vagyok, vagy mitől lehet?

Figyelt kérdés
A férjemmel szeretnénk babát.21 éves vagyok.4 évig szedtem fog gátlót yadine-t.szept 25-én hagytam abba a gyogyszert.
2007. dec. 11. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van esély a terhességre, csinálj tesztet.
2007. dec. 11. 09:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! te nem a múlt heti "izomlázas" lány vagy? Ha igen, akkor miért nem csináltál még mindig tesztet??? Ha nem, akkor is csinálj tesztet és abból több minden kiderül! Sok sikert!
2007. dec. 11. 09:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Huhh, hát te is tág ciklusos vagy, vagyis sosem tudhatod, mikor lesz a következő mensi.. A tüneteid akár biztatóak is lehetnének egy terhességre, de ugyanúgy jelezhetik a közelgő menzeszt is. De mivel már te is azon izgulsz, vajon most sikerült-e a babóca, lehet, hogy csak áltüneteket produkálsz.Mindenképp csinálj egy tesztet első lépésként, abból többet meg tudsz, ha negatív, ca. 5 nap múlva még egyet. Ha addig sem jelentkezik a mensi, akkor már szerintem egyértelmű. :-)
2007. dec. 11. 09:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Teszt mindenképp! Nagyon bíztatóak a tünetek! Drukkolok!
2007. dec. 11. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!