Az együttlét után mikor van a legkorábbi pozitív teszt esélye?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy elvileg a mensi elmaradása után 2-3 nappal, de mi a tapasztalat?
Vannak elvileg 10 napos tesztek is...
Egy-egy esetet hallottam, hogy már a nem várt előtt + lett a teszt.
Ki mit tapasztalt?
Már számoljuk a napokat, hogy mikor csináljunk tesztet...
2010. júl. 19. 21:25
1/9 anonim válasza:
Nem az együttléttől kell számolni, hanem a peteéréstől és együttléttől.
2/9 anonim válasza:
Nekem a 11. Napon lett pozitív a teszt.
3/9 A kérdező kommentje:
Az én peteérésem fura dolog, de elvileg peteéréskor voltunk együtt...
2010. júl. 19. 22:01
4/9 anonim válasza:
Az együttlét után a 11. napon??????????????? Vagy a pé-től?
5/9 anonim válasza:
Pé napján voltunk együtt tehát mindkettő.
6/9 anonim válasza:
igen, az tenyleg attol fugg, hogy mikor volt peteeres. Ha akkor is egyutt voltatok, akkor onnan szamolhatod. En sok forumon (kulfoldin is) olvastam hogy sok kismamanak mar a 8-dik napon halvany pozi lett a teszt. Tehat legkorabban a 8. napon tesztelhetsz. de ez tenyleg nagyon korai!!
7/9 A kérdező kommentje:
Az esemény 12.-én volt, tegnap még negatív lett.
2010. júl. 23. 11:58
8/9 anonim válasza:
Nekem a nemvárt napján lett halvány pozi. 4 nap után már egyértelmu volt a dolog! Még van remény!
16 hkm
9/9 anonim válasza:
Van remény, én is teszteltem a peteérés után 10 nappal, negatív lett, még a nemvárt másnapján is negatív, 4-5 napra rá, erőteljes pozi:) Pedig akkor már lemondtam róla, de csak nem jött meg, hál istennek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!