Ritarit kérdése:
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Október 19.en volt meg utoljára. Éshat mostanában szedegetek gyógyszereket és novemberben 1-2nap estefele volt egy pici vérzés. Azóta semmi. Valami tipp?2019. dec. 10. 18:00
2/7 anonim 

válasza:

Milyen gyógyszereket szedegetsz? Terhességi tesztet vettél már?
Egyébként gyermekvállalás kategóriába is tehetted volna
3/7 A kérdező kommentje:
#2 antibiotikumokat
2019. dec. 10. 18:07
4/7 anonim 

válasza:

Október 19 óta már kimutatná a teszt. Nekem október 15-én volt meg utoljára, és tegnap már az orvos is megerősítette, hogy bizony terhes vagyok. Ennyi idő alatt ez már konkrétan ultrahangon is látszik, egy házi terhességi teszt pillanatok alatt kimutatja.
5/7 anonim 

válasza:

Egyébként a lényeg, szexeltél védekezés nélkül? Ha igen, simán lehetsz terhes nyilván, tesztet igazán csinálhatnál.
6/7 anonim 

válasza:

Attól függy, szexeltél-e. Ha szexeltél, lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!