Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltehetem a szokásos lehetek-e terhes kérdést (részletek lent)?
Szóval, 3-4 napja késik a havim. A pasimmal mindig védekeztünk, egyszer-egyszer előfordult, hogy még nem volt rajta gumi és úgy ért hozzám lent a farka.
Már egyszer (amikor elkezdtünk szexelni, állítólag mert ettől felborult a hormonháztartásom) volt, hogy kb ennyit késett.
Amúgy a hónapban alig csináltuk, mert nem volt pénzünk gumira, csak simogattuk egymást (és talán ettől is felborulhatott a hormonháztartásom, mimt a múltkor). Plusz stresszelek, mert most érettségizek. Én e kettőnek tudtam be a késést magamban, de a környezetem teljesen beparázott, amikor mondtam nekik.
Vajon igazam ban? Ugye nem vagyok terhes?
Az emberek nem tudnak gondolkozni ha terhességről van szó? Gondolkozz már egy kicsit légyszíves! 18 évesen illene lenne már ilyen szinten gondolkozni.
Te tudod jobban, hogy mikor voltatok együtt, vagy a környezeted? A stressztől nem leszel terhes, viszont minden más amit felsoroltál közrejátszhat abban, hogy késik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!