Nemvárt előtt 2nappal kimutatja a 10es facelle ha van baba?
Sose lehet tudni, van akinek kimutatta van akinek nem. Attól függ mikor volt ovu és mikor sikerült beágyazódnia. Minden esetre, ha babát szeretnél és reménykedsz, két nappal nem várt előtt már nem is olyan nagy badarság tesztelni egyet :) De azt a két napot is igazán meg lehet várni :D Ha terhes vagy, akkor később is az leszel :)
Ahogy érzed, mi évekig vártunk a kis csodánkra, én bevallom rengeteg tesztet lőttem el, szintén két nappal nem várt előtt már teszteltem, hátha... Aztán mikor terhes lettem 5 nappal hamarabb már fura tüneteim voltak, na akkor teszteltem és extrahalvány pozitív lett.
Ha el tudod viselni, hogy esetleg még negatív, akkor bátran :)
Sok sikert!
Nekem a nemvárt után három nappal is olyan halvány volt, hogy azonnal kidobtam, hogy ez semmi. Másnapra már annyit megért, h megmutassam a férjemnek, akkor ő mondta, hogy ebbe még ne éljük bele magunkat.
Szóval vagy kimutatja vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!