Hogyan tudhatommeg leghamarabb hogy terhes e vagyok?
Bevallom 19 vagyok és csináltam egy hatalmas hülyeséget hogy a tapasztalatlan párommal (gumi) védekezés nélkül csináltuk, tudom hogy kivette mielőt elment de mégis fenn áll az esély az a minimális (pl. Előváladék miatt) hogy teherbe estem...szeretném tudni hogy mi a leggyorsabb módja hogy megtudjam hogy az e vagyok vagy se
A negatív hülyeséget hogy ne szexeljen az aki nemrud blahblah (ezekből nem kérek) tudom hofy hibáztam és biztosra akarok menni
Egyébként ez november 26 odikán történt és am 28 adikán megjött a havim(de ugyebár még ha terhes is lennék ez igyis ugyis megjött volna)
Köszi előre is aválaszokat
De sokan ekézik itt a kérdezőt azért, mert nincs tisztában a teste működésével. Pedig a jelek szerint nekik sem sok fogalmuk van róla.
Ha aktus után 2 nappal megjött, attól bizony még lehet terhes. Ugyanis a beágyazódásig kb. 7-10 nap telik el, addigra a menzesznek már vége is. Peteérés nem feltétlenül középidőben van (ráadásul azt nem is tudjuk, hogy hány napos ciklusai vannak a kérdezőnek, de ez mindegy is: bármikor eltérhet a szokásostól).
Tekintve, hogy a a párod tapasztalatlan - ahogy írtad -, majdnem biztos vagyok benne, hogy nem vette ki időben. Ehhez nagyon komoly tapasztalat és önkontroll szükséges, neki valószínűleg még egyik sincs.
Mindezeket figyelembe véve, bizony van esély a terhességre.
Jó teszttel az aktus után legalább 2 héttel érdemes tesztelni, de az még egyáltalán nem fog biztos eredményt mutatni. Célszerűbb lenne megvárni a következő menzeszt, ha az késik, akkor tesztelni, illetve ha biztosra akarsz menni, akkor vérvétellel kapsz tuti eredményt + utána nőgyógyász.
Ez nem vélemény, hanem ténykérdés. Biológia, ha úgy tetszik.
De nyugtassátok meg a kérdezőt, ne is foglalkozzon vele, aztán majd jól meglepődik, ha kipottyant egy purdét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!